Blac Chyna viste frem Kardashian-babyen

Rob Kardashians gravide forlovede overrasket fansen sin på Instagram.

GLEDER SEG: Det vordende foreldreparet Robert Kardashian og Blac Chyna blir foreldre for første gang senere i år. Mandag denne uken viste Blac frem parets ufødte barn på Instagram. Her er turtelduene på Blac Chynas bursdagsfeiring i Miami nylig. Foto: Broadimage
GLEDER SEG: Det vordende foreldreparet Robert Kardashian og Blac Chyna blir foreldre for første gang senere i år. Mandag denne uken viste Blac frem parets ufødte barn på Instagram. Her er turtelduene på Blac Chynas bursdagsfeiring i Miami nylig. Foto: Broadimage Vis mer

SEOGHØR.NO: I starten av mai kom den overraskende nyheten om at Rob Kardashian (29) og forloveden Blac Chyna (28) venter sitt første barn sammen.

«Keeping Up With the Kardashians»-profilen gikk ned på kne og fridde til modellkjæresten en drøy måned tidligere.

De siste ukene har det omstridte paret vist sin kjærlighet for offentligheten flere ganger, blant annet på den amerikanske morsdagen og under en uventet rød løper-opptreden. Og mandag denne uken valgte gravide Blac Chyna å dele et ultralydbilde med Instagram-følgerne sine.

I Instagram-innlegget skriver den vordende tobarnsmoren, som har sønnen King Cairo (3) med ekskjæresten Tyga (26), om gleden over å skulle bli mor for annen gang.

Saken fortsetter nedenfor.

- I lang tid følte jeg at King kom til å forbli enebarn. At han var min største velsignelse og at vi skulle leve lykkelig sammen alle våre dager, bare vi to. Jeg lette ikke lenger etter kjærlighet, for jeg trodde at jeg hadde alt jeg trengte, forteller hun.

Blac Chyna, som tilsynelatende har sluttet fred med Tygas eks og Robs halvsøster Kylie Jenner (18), legger til at Gud ville det allerledes for henne:

- Nå er jeg forlovet med en av de beste mennene jeg vet om, som elsker King og meg betingelsesløst, og er gravid med enda en «gledesbylt»! Jeg vil bare si at man aldri skal gi opp og alltid ha troen, for eventyr GÅR faktisk i oppfyllelse, skriver hun i innlegget.

Saken fortsetter under bildet.

FLINK BONUSPAPPA: Rob Kardashian avbildet sammen med sønnen til forloveden Blac Chyna, King Cairo, i Los Angeles i midten av mars.  Foto: Splash News
FLINK BONUSPAPPA: Rob Kardashian avbildet sammen med sønnen til forloveden Blac Chyna, King Cairo, i Los Angeles i midten av mars. Foto: Splash News Vis mer

Slutter fred med familien

Trolig har den forstående familieforøkelsen bidratt til at forholdet mellom Rob Kardashian og hans berømte familie har bedret seg den siste tiden.

Robs mor og familiemanager Kris Jenner (60) skal ha vært skeptisk til forholdet, men den siste tiden har hun delt flere koselige familiebilder der Rob er med på Instagram.

Etter alt å dømme er Kris også godt fornøyd med at Rob har sagt seg villig til å gjøre comeback i den nye sesongen av «Keeping Up With the Kardashians».

Saken fortsetter under bildet.

HAR GÅTT VIDERE: Forholdet mellom Kylie Jenner og rapperen Tyga tok nylig slutt. Tyga har barn med Blac Chyna, og Kylie er halvsøsteren til Rob Kardashian.  Foto: Splash News
HAR GÅTT VIDERE: Forholdet mellom Kylie Jenner og rapperen Tyga tok nylig slutt. Tyga har barn med Blac Chyna, og Kylie er halvsøsteren til Rob Kardashian. Foto: Splash News Vis mer

På vei tilbake i form

Den eneste sønnen i Kardashian-klanen har nemlig holdt seg unna rampelyset de siste årene, etter at han begynte å slite med depresjoner og gikk kraftig opp i vekt.

Da han skulle vær gjest i bryllupet til storesøster Kim Kardashian (35) og rapperen Kanye West (38) for to år siden, reiste han hjem i raseri før vielsen.

Etter å ha funnet lykken med Blac Chyna har Rob begynt å trene igjen, og for et par uker siden viste han seg på rød løper for første gang på tre år.

I midten av april skrøt Rob av kjærestens innsats for å hjelpe ham ned i vekt på Instagram:

«Jeg ser tilbake på hvor jeg var da jeg startet. Fra 298 pund (135 kg, red.anm) til min nåværende vekt på 248.4 pund (112 kg, red.anm). Jeg er fokusert og bestemt på å nå målet mitt på 200-205 pund (90-93 kilo, red.anm). Jeg er glad for å ha funnet min motivasjon».

Og nå ser det altså ut til at stemningen innad i den berømte familien er bedre enn på lenge. I slutten av mars var storfamilien samlet igjen, for å feire Robs 29-årsdag på etterskudd. Nylig ble det altså også kjent at Robs halvsøster Kylie var blitt venninne med Blac Chyna, angivelig etter at storesøster Kim påtok seg rollen som fredsmegler.

HENGER SAMMEN: Rob Kardashian sammen med sin berømte storsøster Kim og forloveden sin Blac Chyna i Beverly Hills i slutten av april. Trioen spiste lunsj sammen på Nate ´n Al.  Foto: wenn.com
HENGER SAMMEN: Rob Kardashian sammen med sin berømte storsøster Kim og forloveden sin Blac Chyna i Beverly Hills i slutten av april. Trioen spiste lunsj sammen på Nate ´n Al. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Eks-ekteparet ble gjenforent på kjendisfest