Blac Chyna vil bytte navn til Kardashian

Modellen har store planer etter forlovelsen med Rob Kardashian. Robs mor er imidlertid ikke like fornøyd...

BRYLLUPSPLANER: Blac Chyna og Rob forlovet seg denne uken. Robs mor, Kris Jenner, er ikke like fornøyd med det kommende giftermålet.  Foto: NTB scanpix
BRYLLUPSPLANER: Blac Chyna og Rob forlovet seg denne uken. Robs mor, Kris Jenner, er ikke like fornøyd med det kommende giftermålet. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne uken skapte den tidligere reality-stjernen Rob Kardashian (29) overskrifter da han forlovet seg med modell Blac Chyna (27).

Årsaken til at flere reagerer på kjærlighetsforholdet, er at Blac er eks-forloveden til rapperen Tyga (26), som er sammen med Robs lillesøster Kylie Jenner (18). 

Blac, hvis egentlige navn er Angela Renée White, er imidlertid svært lykkelig over å ha fått den flotte diamantringen på fingeren. 

- Hun er mer enn glad, hun er i ekstase! Snart er hun Angela Kardashian, sier en representant for den tidligere stripperen til People. 

- Hun later som hun er glad

Tidligere denne uken åpnet Blacs eks-kjæreste Tyga seg om hva han mente om den omstridte forlovelsen. 

PRØVER Å VISE STØTTE: Rob Kardashian forlovet seg denne uken, noe mor Kris Jenner ikke er så fornøyd med.  Foto: wenn.com
PRØVER Å VISE STØTTE: Rob Kardashian forlovet seg denne uken, noe mor Kris Jenner ikke er så fornøyd med. Foto: wenn.com Vis mer

Ingen fra Kardashian/Jenner-familien har imidlertid kommentert forlovelsen ennå, men ifølge flere kilder er Robs mor, Kris Jenner (60) ikke særlig fornøyd over sønnens kjærlighetsforhold.

- Kris er ikke førnøyd, men hun later som hun er glad på hans vegne, sier en kilde ifølge nettstedet PerezHilton.com.

Det er kun tre måneder siden Rob falt pladask for Blac, så det er ingen tvil om at det har gått fort i svingene for paret. 

- Familien er bekymret over hvor fort ting har gått. Rob har imidlertid aldri hatt det bedre, og familien har gratulert ham, forteller kilden videre. 

Fridde på strippeklubb

Ifølge People fridde Rob, som inntil nylig holdt seg borte fra rampelyset, til sin kjære på strippeklubben Ace of Diamonds i Hollywood mandag kveld (amerikansk tid).

Chynas mor, Tokyo Toni, skal også ha vært til stede da det hele skjedde.

Kort tid etter delte også Rob et bilde av forloveden med en stor bunke en-dollar sedler hvor ringen kommer tydelig frem.

Ifølge TMZ kostet ringen hele 2,7 millioner kroner, og har en diamant på syv karat.

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

LES OGSÅ: Kim og Kanye har fått naboene på nakken

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer