- ØDELA INVENTARET: Blac Chyna skal ha ødelagt TVen til Kylie Jenner under en krangel med Rob Kardashian. Foto: NTB Scanpix
- ØDELA INVENTARET: Blac Chyna skal ha ødelagt TVen til Kylie Jenner under en krangel med Rob Kardashian. Foto: NTB ScanpixVis mer

Rob Kardashian og Blac Chyna:

Blac Chyna ødela Kylie Jenners TV

Krangelen med Rob Karadashian skal ha gått kraftig utover inventaret.

(Seoghør.no): «Keeping up with the Kardashians»-stjernene Blac Chyna (28) og Rob Kardashian (30) har hatt et stormfullt forhold etter at de ble foreldre til datteren Dream (5 mnd.).

I en episode av den populære TV-serien som ble vist på amerikansk TV søndag avslører Robs halvsøster Kylie Jenner (19) at Blac Chyna skal ha kastet en gjenstand mot TVen hennes under en krangel.

- Respektløst

Chyna og Rob leide et hus av Kylie, da de skal ha begynt å skjelle hverandre ut.

- Moren min (Kris Jenner, red.anm) ringte meg og sa at Chyna skal ha kastet noe mot TVen min. Det er respektløst, jeg ville aldri gjort noe sånt i en annen persons hjem, sa Kylie til kameraene ifølge People.

STORMFULLT FORHOLD: Rob Kardashian og Blac Chyna har hatt flere offentlige krangler etter at de ble foreldre. Foto: NTB Scanpix
STORMFULLT FORHOLD: Rob Kardashian og Blac Chyna har hatt flere offentlige krangler etter at de ble foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kylie var på samme tid i et forhold med rapperen Tyga (27), som har sønnen King Cairo (4) med Black Chyna.

La ut videoer på Snapchat

Krangelen skal ha skjedd i desember, rett før Rob publiserte en rekke videosnutter på Snapchat, der han fortalte at forloveden hadde forlatt ham.

I videoene vandret Rob rundt i parets hus og viste frem de tomme rommene, og påstod at Blac tok med seg møbler, gjenstander og mat da hun flyttet ut sammen med parets lille datter, Dream (1 mnd).

Kort tid etter la han seg imidlertid flat og ba Blac Chyna om unnskyldning via Instagram.

«Denne helgen var jeg på et emosjonelt dårlig sted og jeg gjorde noen ting som var pinlig overfor meg selv og min familie. Jeg beklager og jeg søker hjelp for å håndtere mine feil/problemer. Vær så snill og be for meg, og jeg er lei meg, @blacchyna. Du er en fantastisk mor for våre barn og jeg elsker deg», skrev han.

TOBARNSMOR: Blac Chyna er fra før mor til sønnen King Cairo, som hun har med rapperen Tyga. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Blac Chyna er fra før mor til sønnen King Cairo, som hun har med rapperen Tyga. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian rykket ut til brorens hus

I «Keeping up with the Kardashians»-episoden fikk seerne også bevitne at Kim Kardashian (36) reiste til brorens hus etter å ha hørt om den hissige krangelen.

- Folk som ikke kjenner deg vil tro at du går med selvmordstanker, sa hun bekymret, ifølge People.

Selv om Rob senere i episoden avslørte at han hadde blitt gjenforent med kjæresten, la Kim ikke skjul på hva hun synes om forholdet.

- De er ganske enkelt ikke ment å være sammen.

- Vi ønsker bare å hjelpe Rob, så han kan være lykkelig, sier hun til TV-kameraene.

Blac Chyna alene i bursdagen til Robs bestemor. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

- Avlyste bryllupsplanene

I januar hevdet en kilde nær skandaleparet at Rob og Blac Chyna har avlyst bryllupsplanene.

- De har gått hver til sitt. Bryllupet er avlyst. De prøver begge å være voksne rundt det. Det var mye mindre dramatisk denne gangen, hevder en venn nær paret overfor People.

Paret selv har ikke kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: - Bryllupet er avlyst