Blac Chyna kopierer Kims nakenstunt

Realitystjernen overrasket fansen med lettkledde bilder.

FØLGER I KIMS FOTSPOR: Blac Chyna har blitt tatt inn i varmen av Kardashian-familien. Her er hun sammen med Kim i bursdagen til Kims bestemor. Foto: Splash News
FØLGER I KIMS FOTSPOR: Blac Chyna har blitt tatt inn i varmen av Kardashian-familien. Her er hun sammen med Kim i bursdagen til Kims bestemor. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (35) skapte furore da hun i et forsøk på å «stanse internett» stilte opp helt naken i bladet Paper i 2014.

Nå får Kim konkurranse om oppmerksomheten - av sin kommende svigerinne Blac Chyna (28).

Modellen - som er forlovet med Kims lillebror Robert Kardashian (29) - avslører på sin Instagramside at hun også har kastet klærne for det samme bladet.

Blac Chyna har delt flere bilder fra fotoshooten. Der viser hun blant annet stolt frem babymagen, som viser at hun venter Roberts barn.

Always be yourself, express yourself, and have faith! Thank you @papermagazine #Cover #BeautifulPeople

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Blac Chyna, mogul, entrepreneur, a mother and a badass bitch. @papermagazine

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

«Vær alltid deg selv, uttrykk deg som du er og ha troen», skriver hun under ett av bildene.

Blac Chynas forhold til Robert  førte først til gnisninger innad i den berømte Kardashian-familien, som er kjent fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians».

Årsaken er at hun tidligere har vært sammen med rapperen Tyga, som nå dater Roberts halvsøster Kylie Jenner. De to har sønnen King Cairo sammen.

@PAPERMAGAZINE

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

#BeautifulPeople @papermagazine Photographer:@charlie__chops Hair : @kellonderyck

A photo posted by Blac Chyna (@blacchyna) on

Etter at det ble kjent at Robert og Blac Chyna skal bli foreldre, har imidlertid Kim Kardashian og resten av hennes familie tatt svigerinnen inn i varmen.

I april delte Kylie Jenner et bilde av de to, hvor hun understreket at de to er venner.

- Når vi har vært bestevenner hele tiden... skriver Kylie til en snap der hun og Blac Chyna poserer foran et speil sammen.

Ifølge UsWeekly har Blac Chyna delt en lignende «speil-selfie» på sin Snapchat-konto, sammen med en like kjærlig tekst:

- Henger med lillesøsteren min, skriver 27-åringen om bildet der hun står side om side med Kylie.

De to Snapchat-bildene, sammen med en såkalt «face-swap» av duoen, er blitt lagt ut på den uoffisielle Instagram-kontoen« kylizzlesnapchats».

Måneden etter viste Blac Chyna frem de første ultralydbildene av sin kommende baby.

- I lang tid følte jeg at King kom til å forbli enebarn. At han var min største velsignelse og at vi skulle leve lykkelig sammen alle våre dager, bare vi to. Jeg lette ikke lenger etter kjærlighet, for jeg trodde at jeg hadde alt jeg trengte.

- Nå er jeg forlovet med en av de beste mennene jeg vet om, som elsker King og meg betingelsesløst, og er gravid med enda en «gledesbylt»! Jeg vil bare si at man aldri skal gi opp og alltid ha troen, for eventyr GÅR faktisk i oppfyllelse, skriver hun i innlegget på Instagram.

LES OGSÅ: - Jeg vil gå opp 45 kilo

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer