I KONKURRANSE MED KIM: Blac Chyna har lagt ut en rekke dristige bilder på sin Instagram-profil. Nå mener en britisk storavis at hun er mistenkelig lik svigersøsteren Kim Kardashian. Foto: NTB scanpix
I KONKURRANSE MED KIM: Blac Chyna har lagt ut en rekke dristige bilder på sin Instagram-profil. Nå mener en britisk storavis at hun er mistenkelig lik svigersøsteren Kim Kardashian. Foto: NTB scanpix Vis mer

Blac Chyna:

Blac Chyna kopierer Kim Kardashians nakenstunt

Den nybakte morens fotoshoot vekker oppsikt.

Publisert

(Seoghør.no): Realitykjendis, tidligere stripper og modell. Blac Chyna (28) har de siste årene vært en av de heiteste navna innenfor Hollywood.

Med et mye omtalt av-og-på forhold til Rob Kardashian, en ekskjæreste som dater Kylie Jenner og en lite privat eksponering på sosiale medier, har hun blitt et yndet objekt for den amerikanske pressen.

28-åringen fikk nylig datteren Dream sammen med Rob, og har allerede klart å gå ned 16 kilo etter fødselen. Kroppen har hun vist frem ved flere anledninger, men denne gangen har det bydd på problemer for Blac.

Mistenkelig like

Ifølge Daily Mail anklages hun nemlig for å ha plagiert sin svigersøster Kim Kardashian West. I desember 2015 lot hun seg nemlig avfotografere naken, midt i ørkenen.

På kroppen i stedet for klær hadde Kim hvit maling, som kom godt frem på svart-hvitt bildene hun la ut på sin egen nettside. Det er dette Blac Chyna nå anklages for å ha kopiert.

LIK SVIGERS: Blac Chynas nye nakenbilder ligner ifølge Daily Mail mye på Kim Kardashian sine fra 2015. Foto: NTB scanpix, E!
LIK SVIGERS: Blac Chynas nye nakenbilder ligner ifølge Daily Mail mye på Kim Kardashian sine fra 2015. Foto: NTB scanpix, E! Vis mer

På Instagram har den nybakte moren lagt ut tre nakenbilder av seg selv, der hun som svigersøstera bare er delt av maling.

Blac har på sin side valgt å inkludere elementer av grønt på sin kropp, men likheten er likevel slående. Under de tre bildene har hun valgt å skrive «Dronning», «Dristig» og «Historie».

Queen

Et bilde publisert av Blac Chyna (@blacchyna)

History

Et bilde publisert av Blac Chyna (@blacchyna)

På et av bildene viser modellen frem sine bryster, og på et annet er det rumpa som er i fokus. Ifølge Daily Mail er likheten mellom bildene slående, og man skal kanskje ikke se bort fra at 28-åringen har latt seg inspirere av Kim Kardashian.

Viste frem kroppen

Blac Chyna har jobbet hardt for å komme tilbake i toppform etter graviditeten.

Og da hun forrige uke dukket opp sammen med Rob Kardashian i New York, hvor de deltok på et arrangement på strippeklubben «SINS of Sapphire», viste hun frem det fantastiske resultatet.

Hun ankom nemlig klubben i en tettsittende heldrakt. Men det var ikke bare kroppen som vakte oppsikt.

UTFORDRING: Rett før et nytt Kardashian-barn blir født bestemmer familien seg for å filme MannequinChallenge, et viralt påfunn der man fryser bevegelser og blir stive som dukker. Video: Instagram via Blac Chyna. Vis mer

Forholdet mellom Chyna og Rob Kardashian så ut til være bra igjen, etter en turbulent desember-måned.

Ifølge The Sun holdt de to seg i nærheten av hverandre helt siden de gikk ut av privatflyet sitt.

Ikke første gang

Den 28 år gamle modellen og realitystjernen har fra før sønnen King (4), sammen med rapperen Tyga. Hun er derfor godt kjent med hvordan det er å få barn, og hvordan man sikrer seg «drømmekroppen» etter en fødsel.

I november avslørte modellen at hun har gått ned imponerende ti kilo på bare 20 dager!

Samme måned viste hun stolt frem kroppen sin i en tettsittende, rosa Balmain-lignende tricot. Datteren var ikke med, men sønnen King sprang lykkelig ved siden av moren.

Chyna viste det hele fram på både Snapchat og Instagram. Gleden var til å ta og føle på, for mor og sønn skulle nemlig møte ingen ringere enn julenissen.

LES OGSÅ: Slik feiret Kylie Jenner stesønnens bursdag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer