Blac Chyna hevder Instagram-profilen ble hacket

- Det er ikke jeg som legger ut disse meldingene.

ADVARER FANSEN: Robert Kardashian og Blac Chyna er kjent for sitt noe turbulente forhold. Sistnevnte hevder nå at hun er blitt hacket på Instagram, der påståtte meldinger mellom henne og forloveden er offentliggjort.Foto: NTB Scanpix

ADVARER FANSEN: Robert Kardashian og Blac Chyna er kjent for sitt noe turbulente forhold. Sistnevnte hevder nå at hun er blitt hacket på Instagram, der påståtte meldinger mellom henne og forloveden er offentliggjort.Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag skal angivelig Blac Chynas (28) Instagram-profil ha blitt hacket av en ukjent person.

Ifølge People, og en rekke andre amerikanske medier, skal hackeren ha fått tilgang på innboksen til 28-åringen, der det blant annet lå flere meldinger fra forloveden Robert Kardashian.

I noen av de angivelige meldingene skal det ha stått at Chyna har valgt å gå fra samboeren, og at hun samtidig skal ha tatt med seg parets nyfødte barn.

Advarer fansen

I meldingene, som så langt ikke er verifiserte, skal Chyna også ha omtalt Rob som «lat og tjukk», samt at han skal ha gått til verbalt angrep mot eksen hennes, rapperen Tyga.

OMTALT FORHOLD: Det har gått svært fort i svingene i forholdet mellom Rob og Blac. Etter kun ni måneder som kjærester ble de både forlovet og ventet barn. Foto: NTB Scanpix
OMTALT FORHOLD: Det har gått svært fort i svingene i forholdet mellom Rob og Blac. Etter kun ni måneder som kjærester ble de både forlovet og ventet barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hackeren skal også ha truet med å offentliggjøre pikante utroskapsmeldinger som Chyna angivelig skal ha vært involvert i, via meldingsboksen på bildedelingstjenesten.

Ifølge Daily Mail tok det ikke lang tid før Chyna tok til sosiale medier, for å advare fansen. I en video på Snapchat hevder superstjerna at kontoen hennes er hacket.

- Hei dere, profilen min ble hacket, så jeg ville bare informere om at det ikke er jeg som legger ut disse meldingene. Det virker som om noen er veldig, veldig sint, sier Chyna i videoen, og opplyser at hun har opprettet en ny profil på Instagram.

Bekrefter bruddet

Kort tid etter delte Rob Kardashian en rekke videosnutter på sin Snapchat-konto der han forteller at forloveden har forlatt ham.

GÅR HARDT UT: Blac Chyna delte denne lange teksten på Instagram søndag. Kort tid etter ble den slettet. Foto: Skjermdump /Instagram
GÅR HARDT UT: Blac Chyna delte denne lange teksten på Instagram søndag. Kort tid etter ble den slettet. Foto: Skjermdump /Instagram Vis mer

I videoene vandrer han rundt i parets hus og viser frem de tomme rommene og forklarer at hun skal ha tatt med seg møbler, gjenstander og mat da hun tok med seg datteren og flyttet.

En tydelig sønderknust Rob har også delt sin sorg via Instagram, og det tok ikke lang tid før Chyna svarte tilbake.

Hun delte en lang kommentar der hun blant annet forteller at hun har gitt alt for å hjelpe Rob med hans mentale helse og vektproblemer, men at hun har gått lei, skriver Daily Mail. Kommentaren er nå slettet.

La ut nakenbilder

28-åringen er angivelig den foreløpig siste personen i en rekke av andre kjendiser som er blitt hacket.

I 2014 ble nakenbilder av «Hunger Games»-stjerna Jennifer Lawrence og andre kjendiser som Kate Upton, Ariana Grande og Kirsten Dunst, lekket på internett i en av de største hackingskandalene noensinne i Hollywood, også kalt «The Fappening».

Bildene dukket først opp på en fildelingsside og viser de kvinnelige stjernene nakne eller i utfordrende positurer.

Tidligere i år sto to menn fram som ansvarlige for hackingen. Politiet opplyste den gang at de to mennene ikke har noe med hverandre å gjøre, men at de ble avslørt av samme FBI-team.

Gnisninger i familien

Romansen mellom realitystjernen Rob Kardashian (29) og modell Blac Chyna (28) har vært svært turbulent.

Det var etter kun tre måneder som kjærester, at duoen avslørte i april at de hadde forlovet seg, og kun en måned senere kom nyheten om at de venter sitt første barn sammen også.

Selv om Rob og Blac kun har vært et par siden januar i år, har de allerede store planer for fremtiden sin sammen.

- Rob vil at jeg skal ha rundt fire barn til eller noe sånn, avsløret Blac i en live Facebook-chat i midten av august, ifølge UsWeekly.com.

Blac Chynas forhold til Rob førte først til gnisninger innad i den berømte «Keeping up with the Kardashians»-familien.

Årsaken er hennes tidligere forhold med Tyga, fordi han nå er i et forhold med Kylie.

Etter at det ble kjent at Robert og Blac Chyna skal bli foreldre, skal imidlertid Kim Kardashian (35) og resten av hennes familie ha tatt svigerinnen inn i varmen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer