Rob Kardashian og Blac Chyna:

- Blac Chyna forsøkte å kvele Rob med en mobillader

Konflikten mellom Rob Kardashian og eks-kjæresten når nye høyder.

NYTT SØKSMÅL: Rob har nylig ha lagt til nok et søksmål i den stadig voksende bunken i forkant av rettsaken. Foto: NTB Scanipx.
NYTT SØKSMÅL: Rob har nylig ha lagt til nok et søksmål i den stadig voksende bunken i forkant av rettsaken. Foto: NTB Scanipx. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no) Det siste året har vært svært skandaleombrust for eks-paret Rob Kardashian (30) og Blac Chyna (29).

Nå når konflikten nye høyder etter at Rob har beskyldt eks-kjæresten for å prøve å drepe ham.

Etter måneder med hemningsløse krangler på sosiale medier, påfølgende besøksforbud mot Rob, hevnporno-søksmål og barnevernsinnblanding, skal rettssaken mellom de to, hvor det blant annet kjempes om foreldreretten til deres datter Dream Kardashian (10 md.), i disse dager omsider finne sted.

KRANGLER: Ekskjærestene har hatt flere store skittentøysvasker i offentligheten de siste måndedene. Foto: NTB Scanpix.
KRANGLER: Ekskjærestene har hatt flere store skittentøysvasker i offentligheten de siste måndedene. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Tidligere har kilder av Kardashian-familien uttalt at mamma Kris Jenner og resten av Kardashian-familien samler seg bak Rob i kampen mot eksforloveden, og mye kan tyde på at dette stemmer.

Med hjelp fra sin søster Kylie Jenner (20) - som selv skal være gravid - skal Rob nå nemlig ha tilføyet nok et søksmål i saken.

Denne gangen blir Blac Chyna anklaget for blant annet overgrep, mishandling og vandalisme.

Slått med våpen

Ifølge People kommer det frem i rettsdokumentene at Chyna angivelig skal ha slått Rob i ansiktet og forsøkt å kvele han med en iphone-lader 14. desember 2016.

Han påstår også at hun i forkant av episoden lekte med våpenet hans mens hun hadde en Facetime-samtale med Robs venner, før hun senere samme kveld endte med å jage ham og slå ham gjentatte ganger i hodet og ansiktet.

I saksdokumentene skal «Keeping up with the Kardashian»-stjernen også påstå at han pådro seg skader i nakken som et resultat av Chynas angrep.

Reality-stjernen Rob Kardashian vekker oppsikt etter å ha hengt ut eks-forloveden Blac Chyna på sosiale medier. Han anklager henne for å være en lykkejeger som har vært utro mot ham, og han påstår at hun har rusproblemer. Nå kan Rob risikere fengselsstraff, etter å ha fått Blacs advokater på nakken. Se oppsummeringen av parets turbulente forhold! Vis mer

- Ødela pepperkakehuset

I tillegg hevder Rob at ekskjæresten forårsaket store skader i hjemmet deres ved å slå ned dører, sparke inn vegger, knuse et TV og en iPhone- i tillegg til å knuse deres pepperkakehus som sto til utstilling i julehøytiden.

- Da han forsøkte å forlate eiendommen skal Chyna ha kastet ting etter ham, står det i rettsdokumentene ifølge People.

Totalt skal skadene på huset, som de på dette tidspunktet leide av Kylie Jenner, ha en verdi av hele 100.000 dollar, nærmere 840.000 kroner, ifølge bladet.

Hele Kardashian-familien i Disneyland - skaper totalt kaos over alt. Vis mer

I rettsdokumentene hevder Kylie og Rob også at valg om å få barn med Rob Kardashian var helt og holdent et bedrageri for å skade Kardashian-familien.

Ingen av partenes advokater skal så langt ha ønsket å kommentere saken.

Avskyr hverandre

Tidligere i sommer gikk det rykter om at Blac og Rob var i ferd med å finne tilbake til hverandre. Dette ble avkreftet av kilder nær Rob til People, som hevdet han kun holdt en lav profil grunnet rettssaken denne måneden.

– Rob avskyr fortsatt eksen sin. Han mener hun er ond, men han holder en lav profil for datterens skyld, skal kilden ha fortalt.

Ifølge TMZ forteller Chyna i sine rettsdokumenter at hun er livredd for Rob, blant annet fordi han under en krangel skal ha dratt frem en pistol og truet med å ta livet av seg. Hun hevder også at Rob har mishandlet henne, og gikk til angrep mot henne flere ganger i april.

Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashian´s bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video licensed from Splash News/NTB Scanpix Vis mer

– Hun hevder Rob slo henne og kastet henne i bakken. Da hun løp til soverommet for å gjemme seg, skal Rob ha slått hull i døren, skriver TMZ.

At Rob også i sommer delte nakenbilder av Chyna på sosiale medier, skal vært grunnen til at eks-kjæresten ba om et besøksforbudet mot ham.

LES OGSÅ: Blac Chyna arrestert med narkotika

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer