Rob Kardashian og Blac Chyna:

- Blac Chyna forsøkte å kvele Rob med en mobillader

Konflikten mellom Rob Kardashian og eks-kjæresten når nye høyder.

NYTT SØKSMÅL: Rob har nylig ha lagt til nok et søksmål i den stadig voksende bunken i forkant av rettsaken. Foto: NTB Scanipx.
NYTT SØKSMÅL: Rob har nylig ha lagt til nok et søksmål i den stadig voksende bunken i forkant av rettsaken. Foto: NTB Scanipx. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no) Det siste året har vært svært skandaleombrust for eks-paret Rob Kardashian (30) og Blac Chyna (29).

Nå når konflikten nye høyder etter at Rob har beskyldt eks-kjæresten for å prøve å drepe ham.

Etter måneder med hemningsløse krangler på sosiale medier, påfølgende besøksforbud mot Rob, hevnporno-søksmål og barnevernsinnblanding, skal rettssaken mellom de to, hvor det blant annet kjempes om foreldreretten til deres datter Dream Kardashian (10 md.), i disse dager omsider finne sted.

Tidligere har kilder av Kardashian-familien uttalt at mamma Kris Jenner og resten av Kardashian-familien samler seg bak Rob i kampen mot eksforloveden, og mye kan tyde på at dette stemmer.

Med hjelp fra sin søster Kylie Jenner (20) - som selv skal være gravid - skal Rob nå nemlig ha tilføyet nok et søksmål i saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer