- Blac Chyna er grunnen til bruddet mellom Tyga og Kylie

Rapperen håndterte ikke at Kylie fant tonen med hans eks-forlovede.

KOMPLISERT: Denne uken ble det kjent at Kylie Jenner (t.h) og kjæresten gjennom to år, Tyga, har gjort det slutt. Årsaken bak bruddet er det omstridte forholdet Kylies bror, Rob, har med Blac Chyna.  Foto: NTB scanpix
KOMPLISERT: Denne uken ble det kjent at Kylie Jenner (t.h) og kjæresten gjennom to år, Tyga, har gjort det slutt. Årsaken bak bruddet er det omstridte forholdet Kylies bror, Rob, har med Blac Chyna. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Siden starten av forholdet mellom reality-stjernen Kylie Jenner (18) og rapperen Tyga (26), har de vært utsatt for rykter rundt alt fra graviditet til brudd.

Tidligere denne uken ble det kjent at det omstridte forholdet nå har tatt slutt for godt, og at det skal være bitter stemning mellom de to stjernene.

Bruddnyheten kom kun dager etter at Tygas eks-forlovede Blac Chyna (27) og hennes nye forlovede Rob Kardashian (29), som er Kylies storebror, avslørte at de venter sitt første barn sammen.

Nå hevder en kilde at det er situasjonen med Blac Chyna og Rob som er årsaken til at Tyga og Kylie har gått hver til sitt

- Tyga mener at Kylie er falsk

Forrige måned delte nemlig Kylie og Blac bilder sammen på hver sine Snapchat-kontoer, og hevdet at det aldri hadde vært noe vondt blod mellom dem.

UVENTET: Kylie Jenner og Blac Chyna overrasket alle da de dukket opp sammen på Kylies Snapchat i slutten av april.  Foto: Skjermdump Snapchat
UVENTET: Kylie Jenner og Blac Chyna overrasket alle da de dukket opp sammen på Kylies Snapchat i slutten av april. Foto: Skjermdump Snapchat Vis mer

- Tyga mener at Kylie er falsk og fortalte henne at han ikke føler at han vet hvem hun er lenger, sier en kilde til RadarOnline om Kylie og Blacs forsoning. 

Kilden forteller videre at Kylie angivelig skal ha lovet rapperen for over et år siden at hun aldri ville bli venn med hans eks-forlovede - som han har sønnen King Cairo (3) sammen med.

Snakker ikke sammen

Tyga og Kylie skal ha brutt kun noen dager før Met-gallaen forrige uke. Begge deltok på arrangementet, men gikk hver for seg på den røde løperen. 

Venner av duoen er ikke i sjokk over at de har gått fra hverandre, og tror heller ikke på at isfronten mellom dem kommer til å vare.

- Kylie og Tyga snakker ikke sammen akkurat nå. De krangler og blir sammen igjen hele tiden. Vi har sett dette skje før, fortalte vennen til US Weekly.

Senest i november svirret bruddryktene rundt dem, da Kylie angivelig skal ha vært rasende på Tyga etter «noe han hadde gjort».

Den gang ble de gjenforent etter kun én måned, da Kylie viste varme følelser for rapperen under Kris Jenners (60) årlige julefest.

Saken fortsetter nedenfor.

PROFILERT PAR: Kylie Jenner og Tyga fikk mye oppmerksomhet for forholdet sitt da det ble avslørt i 2014. Årsaken er at Tyga er åtte år eldre enn tenåringen Kylie.  Foto: Xposure
PROFILERT PAR: Kylie Jenner og Tyga fikk mye oppmerksomhet for forholdet sitt da det ble avslørt i 2014. Årsaken er at Tyga er åtte år eldre enn tenåringen Kylie. Foto: Xposure Vis mer

Gratulerte eksen med forlovelsen

Det var i starten av april reality-stjernen Rob Kardashian fridde til modellen Blac Chyna etter kun tre måneder sammen. 

Til tross for at Blac og eksen Tyga åpenbart ikke har det beste forholdet, gikk Tyga ut på Twitter dagen etter forlovelsen og fortalte at han var glad på eksens vegne. 

- Alle fortjener å være lykkelige. Hva noen gjør for sin egen lykke er ikke min sak, så lenge det ikke går utover min egen lykke, skrev Tyga på Twitter og fulgte opp med:

- Det gjør meg glad å se moren til sønnen min lykkelig. Min eneste bekymring i denne saken er sønnen min. Jeg ønsker at han vokser opp i et bra miljø. Han er uskyldig i dette, og jeg ønsker at han får så mye kjærlighet som mulig, skrev 26-åringen. 

HAR EN SØNN SAMMEN: Blac Chyna og Tyga ble et par i 2011, og året etter fikk de sønnen King Cairo sammen. Samme år forlovet de seg, men lykken tok slutt i 2014. Foto: Sharpshooter Images /Splash
HAR EN SØNN SAMMEN: Blac Chyna og Tyga ble et par i 2011, og året etter fikk de sønnen King Cairo sammen. Samme år forlovet de seg, men lykken tok slutt i 2014. Foto: Sharpshooter Images /Splash Vis mer

LES OGSÅ: - Bruddet var bittert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer