Blac Chyna arrestert med narkotika

Politiet fant ecstasy-piller på Rob Kardashians nye kjæreste etter at hun havnet i klammeri med loven denne helgen.

STILLER OPP: Rob Kardashian har distansert seg selv fra hele familien sin i løpet av det siste året, og den gryende romansen med Blac Chyna ser ikke ut til å gjøre familieforholdet noe bedre - snarere tvert imot. I helgen kjørte han i 26 timer fra Los Angeles til Texas for å hente Blac etter at hun ble sluppet ut av fengselet. Foto: NTB Scanpix
STILLER OPP: Rob Kardashian har distansert seg selv fra hele familien sin i løpet av det siste året, og den gryende romansen med Blac Chyna ser ikke ut til å gjøre familieforholdet noe bedre - snarere tvert imot. I helgen kjørte han i 26 timer fra Los Angeles til Texas for å hente Blac etter at hun ble sluppet ut av fengselet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I helgen lagde Rob Kardashians (28) nye kjæreste, Blac Chyna (27), store overskrifter da hun ble arrestert på flyplassen Austin-Bergstrom International Airport i Texas.

Modellen, som tidligere jobbet som stripper, vakte oppsikt da hun tydelig beruset skapte uro mens hun mellomlandet i Texas på vei til London.

- Hun stormet gjennom flyplassen og ropte stygge banneord til de ansatte på flyet, fortalte politiet til TMZ.

Nå avslører nettstedet at hun også ble arrestert for besittelse av narkotika.

Saken fortsetter under bildet.

I HARDT VÆR: Blac Chyna måtte tilbringe en natt i fengsel før en advokat betalte henne ut. Foto: NTB Scanpix
I HARDT VÆR: Blac Chyna måtte tilbringe en natt i fengsel før en advokat betalte henne ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Politiet fant to små hvite piller med glitrende gullflekker i et solbrilleetui etter at de tok hånd om Chyna for fyll og uorden fredag på Austin Internasjonale flyplass», skriver TMZ.com og fortsetter:

«Pillene hadde mønster på begge sider, noe som er et avslørende tegn på ecstasy. Politiet tok tester av stoffet, og prøvene viste at det var MDMA - bedre kjent som ecstacy».

Når det gjelder Chynas opptreden på flyplassen, så skal hun ha blitt verbalt agressiv mot en bartender som derfor nektet å servere henne den mengden alkohol hun ønsket, står det i politirapporten TMZ har fått tilgang til.

Saken fortsetter under bildet.

LAV PROFIL: Etter at Rob og Blac selv hadde hintet om at det var noe mellom dem på sosiale medier, så ble duoe fotografert sammen for første gang 26. januar da de var på kjøretur i Robs svindyre Bentley.
LAV PROFIL: Etter at Rob og Blac selv hadde hintet om at det var noe mellom dem på sosiale medier, så ble duoe fotografert sammen for første gang 26. januar da de var på kjøretur i Robs svindyre Bentley. Vis mer

Må i retten i slutten av måneden

Chyna skal også ha fortalt bartenderen at hun hadde tatt Xanax - som brukes til å behandle angst og depresjon. Og da en politimann spurte henne om hun hadde drukket, kort tid etter arrestasjonen, svarte hun: «Selvfølgelig», før hun begynte å gråte.

Allerede dagen betalte en advokat kausjonen på 70.000 kr for å få Blac ut av fengselet, men i slutten av februar må hun møte i retten i Texas, ifølge E!Online.

Arrestasjonen kom bare noen dager etter at forholdet mellom Rob og Blac ble kjent, og romansen har vekket full storm i Kardashian-/ Jenner-familiene. 

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEDRAMA: Robs lillesøster Kylie er ikke for brorens forhold til Blac Chyna. Hun var nemlig tidligere forlovet med Kylies kjæreste Tyga (bildet t.v). Blac Chyna (midten t.h) var før nær venninne med Kim og Kourtney Kardashian. Her er trioen sammen høsten 2013.
FAMILIEDRAMA: Robs lillesøster Kylie er ikke for brorens forhold til Blac Chyna. Hun var nemlig tidligere forlovet med Kylies kjæreste Tyga (bildet t.v). Blac Chyna (midten t.h) var før nær venninne med Kim og Kourtney Kardashian. Her er trioen sammen høsten 2013. Vis mer

Blac er nemlig eks-forloveden til rapperen Tyga (26), som nå er kjæreste med Robs halvsøster Kylie Jenner (18).

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

Samme dag som Chyna slapp ut av fengselet postet Rob dette bildet av seg selv og kjæresten på Instagram:

 
 

Tyga og Blanc, som gikk fra hverandre i 2014, har sønnen King Cairo Stevenson (3) sammen.

Kort tid etter bruddet forelsket rapperen seg i åtte år yngre Kylie, og en full krig oppstod mellom Tygas eks og nye kjæreste i sosiale medier.

Nå skal Robs yngste halvsøster være knust over forholdet mellom ham og Blac Chyna.

- Kylie er rasende. Hun er skuffet og kan ikke forstå hvordan noen i familien kunne dolke henne i ryggen på den måten, sa en kilde til People nylig.

Rob har kjent sin nye flamme, hvis egentlige navn er Angela Renée White, i en årrekke.

Blac og søsteren Kim Kardashian (35) var nemlig venninner før, og i tidligere sesonger av «Keeping up with the Kardashians», har man fått et innblikk i vennskapet deres.

Duoen kuttet derimot kontakten da Kim fant lykken med Kanye West (38) - som er eks-kjæresten til Blacs bestevenninne Amber Rose (32).

STØTTER HVERANDRE: Blac med bestevenninnen Amber Rose, som er eks-kjæresten til Kanye West. Foto: NTB Scanpix
STØTTER HVERANDRE: Blac med bestevenninnen Amber Rose, som er eks-kjæresten til Kanye West. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Hva har skjedd med Kims ansikt?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer