Bjørndalen skilles etter seks år

Ole Einar Bjørndalen og Nathalie Santer-Bjørndalen går fra hverandre.

SKILLER SEG: Ole Einar og kona Nathalie er separert etter seks års ekteskap. Foto: SCANPIX
SKILLER SEG: Ole Einar og kona Nathalie er separert etter seks års ekteskap. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Etter seks års ekteskap velger nå Ole Einar Bjørndalen (38) og Nathalie Santer-Bjørndalen (40) å gå hver til sitt.

I mai 2006 giftet Ole Einar og Nathalie Santer seg i eventyraktige omgivelser i Toblach, Nord-Italia. Det var rene folkefesten i gatene da brudeparet kom ut av kirken.

– Jeg var jo forelsket i den jenta fem år før vi endelig ble kjærester. På den tiden så jeg på henne som uoppnåelig. Nå som jeg endelig har kapret henne, opplever jeg at hun blir flottere for hver dag som går. Hun har et humør og et smil som er fantastisk, og det gir meg glede i hver stund vi tilbringer sammen, sa han til Se og Hør rett etter vielsen i 2006.

Nå velger altså paret å gå hver til sitt. Olympiatoppen sendte torsdag ut følgende pressemelding:


"Ole Einar Bjørndalen og Nathalie Santer-Bjørndalen har tatt ut separasjon og flyttet fra hverandre. De to skiskytterne giftet seg i Toblach i Italia i mai 2006, og hadde da vært sammen siden 1998. Ole Einar Bjørndalen uttaler følgende:

”Vi må bare erkjenne at det vi ønsket skulle vare livet ut, ikke ble slik, og vi går nå videre i livet hver for oss. Vi er blitt enige om at vi ikke vil si mer om samlivsbruddet enn denne uttalelsen, og ber om respekt og forståelse for at vi ikke ønsker å kommentere disse forholdene i fremtidige intervjuer”.

Ole Einar Bjørndalen blir boende i Obertillach, Østerrike, mens Nathalie Santer-Bjørndalen vil bo på sitt hjemsted, Toblach, Italia".

Paret har ingen barn, selv om de slo fast at de ønsket dette en gang i fremtiden, da de giftet seg i 2006. Slik skulle det altså ikke gå.

Også Nathalie Santer-Bjørndalen har bakgrunn som skiskytter på toppnivå. Hun la opp som aktiv i 2008
 
Ole Einar er inne i en knalltøff periode privat. 19. september i år mistet han også faren sin, Hans, etter et hjerteinfarkt. Han ble 79 år gammel.

Seoghør.no kommer med mer.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Vennen drept i snøskred

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer