Bjørn Skagestad gleder seg til å bli Cæsar-Junis flørt

- Herregud som jeg hater ordet og begrepet «finkultur», sier teaterveteranen Bjørn Skagestad om jobbskiftet.

FRA SCENEN TIL CÆSAR: I 2015 var Bjørn Skagestad aktuell i det Liv Ullmann-regisserte stykket «Fortrolige samtaler». Til høsten blir han å se i TV 2s såpeserie «Hotel Cæsar». Foto: Erik Evjen Photography/Scanpix
FRA SCENEN TIL CÆSAR: I 2015 var Bjørn Skagestad aktuell i det Liv Ullmann-regisserte stykket «Fortrolige samtaler». Til høsten blir han å se i TV 2s såpeserie «Hotel Cæsar». Foto: Erik Evjen Photography/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag denne uken markeres «Hotel Cæsar»-episode nummer 3000 med en spesiallaget musikalepisode.

Mot slutten av episoden, som «Steinjo» Grieg Halvorsen (40) har komponert musikken til, avsløres skuespiller Bjørn Skagestad (65) som en av høstens nye rollefigurer.

- Min karakter dukker opp på skjermen etter sommerferien. Jeg er veldig glad for å være i Cæsar-universet, og gleder meg til høsten, sier Skagestad.

Bjørn Skagestad vært ansatt ved Nationaltheatret i snart 30 år, og han er kjent fra en rekke dramaserier. I 1995 spilte han dessuten førsteelsker i «Kristin Lavransdatter», regissert av det norske filmikonet Liv Ullmann (77).

Saken fortsetter under bildet.

- Hater «finkultur»

Overgangen til TV 2s såpeserie «Hotel Cæsar», som har rullet over TV-skjermene siden 1998, er nok overraskende for mange.

Selv har Skagestad ingen problemer med å ta på seg rollen som Kåre Krogstad, den nye flørten til Juni Anker-Hansen (Anette Hoff). Det sier han til VG:

- Herregud som jeg hater ordet og begrepet «finkultur»! Og jeg har aldri hatt noen problemer med å jobbe innenfor noen som helst sjangre!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer