BESTEFORELDRE: Nylig ble Norvwegian-direktør Bjørn Kjos og kona Gerd besteforeldre til en liten jente. Her fra fest hos Arne Fredly i 2011. Paret har vært gift i 37 år, og har tre barn sammen. Foto: Stella Pictures
BESTEFORELDRE: Nylig ble Norvwegian-direktør Bjørn Kjos og kona Gerd besteforeldre til en liten jente. Her fra fest hos Arne Fredly i 2011. Paret har vært gift i 37 år, og har tre barn sammen. Foto: Stella PicturesVis mer

Bjørn Kjos ble bestefar igjen

- Hun har fått en fantastisk liten jente, sier Norwegian-direktøren om datteren som nylig ble mamma.

SEOGHØR.NO: Dreamline-problemer, misfornøyde kunder og streik har preget Norwegian-direktør Bjørn Kjos (67) den siste tiden.

Men heldigvis for businessmannen er det ingenting å klage på i familielivet.

Til «God Morgen Norge» på TV2 torsdag fortalte han at han nok en gang er blitt bestefar, ettersom datteren Anna Helene Kjos (31) har fått en liten datter.

Hun er Norwegian-pilot i farens flyselskap.

- Akkurat nå er hun heltidsmor. Hun har fått en fantastisk liten jente, fortalte en entusiastisk Kjos til programleder Vår Staude.

Han forteller videre at det er veldig stas å bli bestefar:

- Jeg gleder meg veldig over de barnebarna jeg får. Etter de barna man selv har fått så er jo det det største som kan hende deg.

I tillegg til Anna Helene har Kjos sønnen Lars Ola (36) og datteren Guri Helene (34), med kona Gerd Helene Kjos (64).

Paret har vært gift i 37 år.

– Familien er det kjæreste jeg har. Barnebarna har gitt livet mitt en helt ny dimensjon og endret meg som menneske. De fyller meg med en ro og en glede som ikke kan beskrives. Det er alltid herlig å være sammen med dem, sa Bjørn Kjos til Se og Hør, da han tidligere i år var med på å døpe barnebarnet Magnus i Holmenkollen kapell i Oslo.

– Hva det blir skal være en hemmelighet. Men jeg røper nok ikke for mye når jeg sier at jeg ønsker meg en pike. Den eldste datteren vår, Guri Helene (33), har jo allerede gitt meg to flotte gutter, lo Kjos hjertelig den gang.

LES OGSÅ: Bjørn Kjos ble hjelpesløs vitne til dramatisk dødsulykke