FINALISTENE: Se og Hør har laget spørreundersøkelse om de fem gjenværende idolene, Timian Naastad, Glenn Roger Lyse, Bjørn Johan Muri, Åste Hunnes Sem og Kim Rune Hagen. Foto: Scanpix
FINALISTENE: Se og Hør har laget spørreundersøkelse om de fem gjenværende idolene, Timian Naastad, Glenn Roger Lyse, Bjørn Johan Muri, Åste Hunnes Sem og Kim Rune Hagen. Foto: ScanpixVis mer

Bjørn Johan mest sexy

Nå er Idols mest sexy deltaker kåret...

Seher dekker fredagens Idol-semifinale direkte fra klokken 20.00 HER!

SEHER.NO: Se og Hør har gjennomført en uhøytidelig spørreundersøkelse blant hundre nordmenn, for å finne ut alt som er å vite om Idoldeltakerne og dommerne.

Og hvem er så mest sexy i Idol? Ifølge spørreundersøkelsen er det Bjørn Johan Muri. 38 prosent av de spurte mente det, mens Glenn Roger Lyse knep andreplassen med 21 prosent av stemmene.

Den eneste gjenværende kvinnen i Idol-finalen, Åste Hunnes Sem fikk 17 prosent av stemmene, mens Timian med 15 prosent og Kim Rune med 9 prosent havnet nederst på lista.

Kim Runes trøst er imidlertid at hele 37 prosent tror han vinner Idol, mens Bjørn Johan er den nest største favoritten med 25 prosent.

Og lurer du på hva Idols programledere heter? Ja, da er du langt fra alene. Aner ikke, svarte 88 prosent på spørsmål om hvem som er Idols mannlige programleder. Og 85 prosent viste ikke navnet på den kvinnelige.

Vet du svaret? Ta vår kjendisquiz HER! og se om du får rett svar.