Bjørn Dæhlie klar for reality-tv?

OL-kongen Bjørn Dæhlie skal være blant deltagerne i nytt TV-program.

DELTAR?: Tidenes mestvinnende vinterolympier, Bjørn Dæhlie, er blant idrettsprofilene som skal være aktuelle i TV3s nye programserie ifølge VG. Tidligere har OL-kongen takket nei til en rekke realityprogrammer som blant annet «Mesternes mester».  Foto: SCANPIX
DELTAR?: Tidenes mestvinnende vinterolympier, Bjørn Dæhlie, er blant idrettsprofilene som skal være aktuelle i TV3s nye programserie ifølge VG. Tidligere har OL-kongen takket nei til en rekke realityprogrammer som blant annet «Mesternes mester». Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO:  TV3 holder for tiden på med et nytt programkonsept som skal spilles inn i på det svenske skistedet Åre i januar 2011.
 
Ifølge VG er programmet en TV-landskamp i vintersport mellom Norge og Sverige, og det er ifølge avisen ventet at store idrettsprofiler , deriblant tidenes mestvinnende vinterolympier Bjørn Dæhlie, tidligere snowboardstjerne og «Mesternes Mester»-vinner Daniel Franck, samt det svenske alpinesset Pernilla Wiberg, vil delta.

Ifølge Glenn Ø. Støldal, informasjonsansvarlig i TV3/Viasat, satser de på å få med seg de beste tidligere toppidrettsutøverne i programmet.

- Alt jeg kan si om deltagerne nå er at det kommer til å bli legendariske vintersportsutøvere innenfor sine grener, sier han til VG.

Programmet skal være inspirert av «Mesternes Mester» på NRK, men vil også inneha realityelementer ala «Robinson» og «Superstars».

Programserien, som lages i samarbeid med svenskene, vil bli sendt i løpet av vinteren, muligens under ski-VM.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Dette er årets «Mesternes Mester»-deltagere