Bjørn-Ali Abdullah fra «Hele Norge baker»:

Bjørn-Ali valgte kaker framfor kjæresten

- Steller du deg mellom meg og kakene mine, taper du.

LIDENSKAP FOR KAKER: Bjørn-Ali Abdullah fra Rygge gikk til topps i det svenske programmet «Det stora tårtslaget», men avslører til Aftonbladet at lidenskapen for kaker har kostet ham et forhold. Foto: TV4
LIDENSKAP FOR KAKER: Bjørn-Ali Abdullah fra Rygge gikk til topps i det svenske programmet «Det stora tårtslaget», men avslører til Aftonbladet at lidenskapen for kaker har kostet ham et forhold. Foto: TV4 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Bjørn-Ali Abdullah (36) fra Rygge kunne i forrige uke glede seg over å gå helt til topps i bakekonkurransen «Det stora tårtslaget» på svensk TV.

Bjørn-Alis lidenskap for kakebaking ble kjent for mange nordmenn, da han i 2013 deltok i den første sesongen av TV3-programmet «Hele Norge baker».

Brudd på grunn av kaker

I et intervju med Aftonbladet avslører nordmannen at kakeinteressen tidligere har ført til at et romantisk forhold endte med et brudd.

- Jeg har tidligere hatt en kjæreste, som i starten syntes det var gøy at jeg likte å bake kaker. Senere følte hun at det tok for mye av hennes tid, men det er jo en del av meg.

- Steller du deg mellom meg og kakene mine, taper du. Jeg er lei meg, men hun likte ikke kaker, så vi gjorde det slutt. Kjæresten min trenger ikke ha min lidenskap for kaker, men hun må respektere meg.

Vil være forbilde for andre menn

I forbindelse med at han i 2013 ble nominert til Gullruten-pris i klassen «årets deltaker», sa Bjørn-Ali til Seoghør.no at han ønsket å være et forbilde for andre menn:

- Jeg tror mange forbinder baking med noe feminint. At jeg kan representere mennene og lage roser og slikt er litt gøy og annerledes. Det at jeg er den eneste av flere hundre damer på en kakegruppe på Facebook er litt rart, men det får flere menn til å begynne å bake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer