«Kompani Lauritzen»:

- Bittert og vemodig

Bernt Hulsker har pressa en skadd kropp gjennom konkurranser. Lørdag sa det stopp.

TREKKER SEG: Her trekker Bernt Hulsker seg fra «Kompani Lauritzen». Video: TV 2 Vis mer
Publisert

Han har stått for en rekke minneverdige øyeblikk i årets sesong av «Kompani Lauritzen», og mange skulle nok helst hatt han med i programmet til siste sekund, men slik blir det altså ikke.

Tidligere fotballspiller Bernt Hulsker (43) har gjennom flere episoder slitt med skade etter at han fikk røket bicepsen i den ene armen, og da de gjenværende deltakerne lørdag kveld skulle ut i den beinharde overlevelses-øvelsen, måtte han kaste inn håndkleet.

- Det føles helt jævlig, men jeg visste at det kom. Til sjuende og sist må jeg tenke på egen helse og at jeg skal løfte dattera mi framover, sier han i episoden.

TREKKER SEG: Bernt Hulsker valgte lørdag kveld å trekke seg fra «Kompani Lauritzen». Foto: TV 2
TREKKER SEG: Bernt Hulsker valgte lørdag kveld å trekke seg fra «Kompani Lauritzen». Foto: TV 2 Vis mer

Hjem til dattera

Overfor Se og Hør forteller Hulsker at det var helt spesielt å komme hjem til sin fire år gamle datter.

- Det var helt magisk selvfølgelig. Jeg hadde ikke vært borte fra henne så lenge noen gang, så det var helt spesielt. Det var det, forteller han.

- Ingen vei utenom

Gjennom sesongen har den tidligere fotballspilleren som nevnt slitt med en avrevet biceps, og presset seg til det ytterste.

«KOMPANI LAURITZEN»: Alt gikk ikke helt som planlagt for Bernt Hulsker under lørdagens «Kompani Lauritzen»-konkurranse. Video: TV 2 Vis mer

- Det var dessverre ikke en vei utenom å reise hjem nå. Jeg hadde vært ei uke - ti dager med avrevet biceps. Sykehuset anbefalte at jeg skulle trekke meg omgående, men i samråd med feltlegen så prøvde vi litt til, forteller han.

Ifølge Hulsker gjorde han ting han kanskje ikke burde ha gjort med den skadde armen, og at da overlevelses-øvelsen kom ble han ikke akkurat anbefalt å gjennomføre.

SKADE: Etter å ha gitt alt i flere dager med en skade i armen måtte Hulsker takke for seg. Foto: TV 2
SKADE: Etter å ha gitt alt i flere dager med en skade i armen måtte Hulsker takke for seg. Foto: TV 2 Vis mer

- Tida var overmoden uansett med den armen. Det var ingen vei utenom dessverre. Jeg hadde nok presset meg, og da jeg dro derfra var det bittert og vemodig selvfølgelig, men jeg følte jeg hadde dratt strikken så langt jeg kunne og da var det ikke noe mer juice å hente på den gamle skrotten her, innrømmer han.

Samtidig påpeker 43-åringen at han unner alle de gjenværende deltakerne seieren.

- Jeg visste hvor fine folk som var igjen der. Det hjalp veldig på.

- En jobb å gjøre

Hulsker kan også dele den gode nyheten om at armen hans i dag er blitt bra, men at han har en jobb å gjøre framover.

- Den har grodd sammen så fint som en liten vulkan. Jeg har en biceps som er større enn noen gang så jeg må få takke for en bedre kropp, sier han spøkefullt, og legger til:

KAOS: Det blir kaos i lørdagens episode av «Kompani Lauritzen» når deltakerne blir «angrepet». Video: TV 2 Vis mer

- Men nå er den høyre bicepsen dobbelt så stor som venstre, så jeg har en jobb å gjøre med venstre overarm.

- Hva har vært det beste med deltakelsen?

- Samholdet og de fine folka, uten tvil, og det mener jeg fra innerst i hjertet mitt. Det var utrolig fine folk som jeg ble overraska over og mange som rett og slett imponerte meg, svarer han.

- Og det å få oppleve ting man ellers aldri hadde fått. Det å bli pusha og sprengre grenser har vært stort - i hvert fall for mitt vedkommende. Jeg har fått meg en boost på sett og vis. Det har rett og slett vært en fryd, legger han til.

- Et slag

Når vi snur spørsmålet, og spør Hulsker om det verste under innspilling, svarer han:

«KOMPANI LAURITZEN»: Alt gikk ikke helt som planlagt for Bernt Hulsker under lørdagens «Kompani Lauritzen»-konkurranse. Video: TV 2 Vis mer

- Det har vært veldig mye som var utfordrende. Den 3000 meteren var et lite slag. Jeg visste ikke at jeg var i såpass dårlig form. Jeg har også ekstrem klaustrofobi som har vært en utfordring.

KOMPANI LAURITZEN: Linnéa Myhre blir kastet inn i «kosebua» og må puste inn CS-gass. Video/TV2. Vis mer

43-åringen påpeker riktignok at det å bli pusha ut av komfortsonen kan sies å ha vært både det beste og verste. Samtidig legger han ikke skjul på at han gjerne hadde vært med på «Kompani Lauritzen» igjen.

- Jeg hadde blitt med igjen om det så hadde vært som befal, vaskehjelp eller som kokk på kjøkkenet. Det var en opplevelse som jeg er utrolig takknemlig for at jeg fikk være med på og som jeg var smart nok til å takke ja til.

LES OGSÅ: - Det kommer aldri til å vare

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer