Vebjørn Selbekk:

- Bittert å tape mot Søgaard

«Farmen kjendis»-Vebjørn ble vraket til fordel for Runar Søgaard.

BLE SPURT: Vebjørn Selbekk ble spurt om å delta i programmet allerede i 2018. Foto: Espen Solli/TV 2
BLE SPURT: Vebjørn Selbekk ble spurt om å delta i programmet allerede i 2018. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert

Sjefredaktør Vebjørn Selbekk (52) er for tida høyaktuell som en av deltakerne i årets «Farmen kjendis». Selbekk er best kjent for å være mannen som trykket faksimiler av Mohammed-karikaturene i 2006.

Det skulle likevel ta 15 år før han ble en del av gjengen som kjemper for tilværelsen i «Farmen kjendis».

Overfor Se og Hør røper imidlertid 52-åringen at han ble spurt om å være med i det populære realityprogrammet allerede i 2018 - uten at det ble noen deltakelse ut av det.

INGEN STJELING: «Farmen Kjendis» har denne uka tatt grep om tidligere stjeling på markedet. Video: Rød Løper Vis mer

Ble byttet ut

«Farmen kjendis» 2019, som ble spilt inn i 2018, besto av deltakere som blant annet Martine Lunde (25), Svein Østvik (60), Runar Søgaard (54) og hun som gikk helt til topps og nå er programleder i samme program - Tiril Sjåstad Christiansen (26).

- Jeg takket ja, men det fungerer slik at de spør mange og velger ut noen. Den gangen var jeg med i castingprosessen i tre måneder, men til slutt ble det Runar Søgaard som fikk plassen, forteller Selbekk, og legger fleipete til:

- Det var bittert, men å tape mot en som har vært gift med Carola (Häggkvist, 55, journ.anm.) - det må jeg ta som en mann.

Se og Hør har vært i kontakt med TV 2 som kan bekrefte det Selbekk forteller.

- Det er riktig at Vebjørn Selbekk har vært inne i casting prosessen rundt Farmen kjendis tidligere, i likhet med veldig mange andre norske kjendiser. Vi er glad for at han er med som deltaker i år, sier pressesjef i TV 2 Jan Petter Dahl.

Ventet i tre år

Selbekk ble, ifølge han selv, ikke helt glemt av «Farmen kjendis»-produksjonen av den grunn. Også to år seinere, i 2020, fikk han spørsmål om han ville være med igjen. Heller ikke da skulle han komme seg gjennom castingprosessen.

«FARMEN KJENDIS»: Det ble tøft for Tomine Harket å sjekke inn på gården. Det ver derimot lite forståelse å hente fra Niklas Baarli. Video: TV 2 Vis mer

Men alle gode ting er tre og i 2021 gikk det heldigvis hele veien.

- Jeg hadde ikke hørt noe, men så kontaktet de meg plutselig i april. Da måtte jeg gjennom ett intervju, og så fikk jeg vite at jeg var med, forteller en strålende fornøyd sjefredaktør.

- Jeg har hatt lyst helt siden 2018, da jeg første gang skjønte at jeg hadde en mulighet, fastslår 52-åringen.

LES OGSÅ: «Farmen»-paret måtte gjemme seg for kameraene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer