Vebjørn Selbekk:

- Bittert å tape mot Søgaard

«Farmen kjendis»-Vebjørn ble vraket til fordel for Runar Søgaard.

BLE SPURT: Vebjørn Selbekk ble spurt om å delta i programmet allerede i 2018. Foto: Espen Solli/TV 2
BLE SPURT: Vebjørn Selbekk ble spurt om å delta i programmet allerede i 2018. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert

Sjefredaktør Vebjørn Selbekk (52) er for tida høyaktuell som en av deltakerne i årets «Farmen kjendis». Selbekk er best kjent for å være mannen som trykket faksimiler av Mohammed-karikaturene i 2006.

Det skulle likevel ta 15 år før han ble en del av gjengen som kjemper for tilværelsen i «Farmen kjendis».

Overfor Se og Hør røper imidlertid 52-åringen at han ble spurt om å være med i det populære realityprogrammet allerede i 2018 - uten at det ble noen deltakelse ut av det.

Ble byttet ut

«Farmen kjendis» 2019, som ble spilt inn i 2018, besto av deltakere som blant annet Martine Lunde (25), Svein Østvik (60), Runar Søgaard (54) og hun som gikk helt til topps og nå er programleder i samme program - Tiril Sjåstad Christiansen (26).

- Jeg takket ja, men det fungerer slik at de spør mange og velger ut noen. Den gangen var jeg med i castingprosessen i tre måneder, men til slutt ble det Runar Søgaard som fikk plassen, forteller Selbekk, og legger fleipete til:

- Det var bittert, men å tape mot en som har vært gift med Carola (Häggkvist, 55, journ.anm.) - det må jeg ta som en mann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer