- Bittert å ryke på denne måten

Ken Rune Berg mener evakueringen ble hans bane i «Robinsonekspedisjonen».

BITTER AVSKJED: Hjemsendelsen fra «Robinsonekspedisjonen» kom ikke som noen overraskelse på Ken Rune Berg da han røk ut av realityserien søndag. Her er han sammen med programleder Christer Falck. Foto: TV3
BITTER AVSKJED: Hjemsendelsen fra «Robinsonekspedisjonen» kom ikke som noen overraskelse på Ken Rune Berg da han røk ut av realityserien søndag. Her er han sammen med programleder Christer Falck. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Harstadværingen Ken Rune Berg legger ikke skjul på at skuffelsen fortsatt sitter i kroppen etter at TV-seerne søndag kunne se ham ryke ut av realityserien «Robinson-ekspedisjonen» på TV3.

35-åringen hevder han raskt fikk beskjed om at søringene på laget ville ha ham ut, etter at deltagerne ble delt opp i gutte- og jentelag.

- David (Sandem) og Stian (Alexander Schie, red. anm) sa rett ut til meg at jeg ville bli stemt ut hvis vi tapte Robinsonkampen. Men jeg tror at jeg kunne klart å snu stemningen hadde det ikke vært for evakueringen, sier han til Seher.no

Etter at flere medlemmer av TV-crewet ble rammet av tropesykdommen denguefeber - som i verste fall kan være dødelig - ble nemlig deltakerne evakuert og tvunget til å sitte i ti dagers karantene på tomannsrom innne på fastlandet.

- Siden jeg bodde sammen med Dan-Richard (Davidsen, red. anm) hadde jeg ingen muligheter til å forsøke å snakke med de andre alene. David og Stian bodde jo på rom sammen, og der var de sammen hele tiden.

- Tanken på at jeg kunne ryke, gjorde hotelloppholdet enda vanskeligere. På øya var det bra, men dagene på hotell føltes som ti dager av livet mitt jeg har kastet bort.

Ken Runes lykke snudde seg heller ikke i Robinsonkampen, der laget hans måtte vinne for å unngå å sende hjem en deltaker.

Til tross for at Ken Rune traff alle sine blinker, tapte guttene etter svak pistolskyting av hans lagkamerat Atle Hansen.

Ken Rune tror ikke den 45 år gamle haldenseren gjorde sitt ytterste for å vinne.

- Når man bommer så mange ganger uten å endre siktet, er det noe som ikke stemmer. Jeg er sikker på at min sju år gamle sønn hadde klart å skyte bedre.

Atle Hansen står imidlertid fast på at han gjorde sitt beste.

- Jeg skjønner at Ken Rune tenker som han gjør, men jeg trodde jeg kunne klare dette. Jeg ble imidlertid satt ut av at Tone (Valle Olsen, red.anm) skjøt så bra for jentene. Men jeg visste at hvis vi tapte, så var jeg likevel trygg, siden de andre ville stemme ut Ken Rune, innrømmer han til Seher.no.

Etter Robinsonekspedisjonen har Ken Rune tilbragt mye tid med sin nye kjæreste Åsa Levina Andersson (30).

- Vi møtte hverandre gjennom felles kjente på Facebook i mars. Men vi ble ikke ordentlig sammen før jeg kom hjem, sier Ken Rune til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Fant kjæreste på Facebook