Bitter strid om Taylors hund

Sønnen og manageren kjemper om den avdøde filmstjernen Elizabeth Taylors hund.

<strong>MED HUNDEN:</strong> Elizabeth Taylor var svært knyttet til sin hund Daisy. Nå krangler sønnen og hennes tidligere manager om hvem som skal ha omsorgsretten for den avdøde filmstjernens hund. Foto: All Over Press
MED HUNDEN: Elizabeth Taylor var svært knyttet til sin hund Daisy. Nå krangler sønnen og hennes tidligere manager om hvem som skal ha omsorgsretten for den avdøde filmstjernens hund. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den avdøde Hollywood-stjernen Elizabeth Taylors hund utgjør nå sentrum for en heftig krangel mellom hennes sønn og tidligere manager.

De to kjemper nå om hvem som skal få omsorgsretten for Taylors mangeårige følgesvenn Daisy.

Da den aldrende filmstjernen døde i fjor 79 år gammel, tok sønnen Christopher Wilding seg av morens kjæledyr, men Elizabeth Taylors tidligere manager Jason Winters mener at det er han som bør passe på den lille firbeinte.

- Det var kaos etter at Liz døde i mars i fjor, og Chris tok Daisy hjem for å ha henne boende hos seg. Men Jason ville ha hunden fordi han følte at det ville knytte ham til Liz. Han var knust da han ikke fikk henne, men han har ikke gitt opp håpet, sier en kilde til National Enquirer.

Nå lokker stjernens tidligere manager med at han kan gi hunden et bedre liv.

- Jason bønnfaller Christopher over telefonen om å få Daisy. Han påker at han kan gi hunden fantastiske steder å leve i sine hjem på Hawaii og i Palm Springs, sier kilden til det amerikanske ukebladet, og forteller at Winters uttalte følgende til en kamerat:

- Jeg vet at Elizabeth hadde villet at jeg skulle hatt den hunden hos meg. Jeg vet det! Chris elsker ikke Daisy på samme måte som meg. Jeg ville ha gjort alt får å få den hunden tilbake.

Elizabeth hadde et svært kjærlig forhold til dyr og innrømmet at hun så på dyrene sine som mennesker.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Elizabeth Taylors liv i bilder 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer