Bitter krangel i retten

Gary Dourdans (39) privatliv er mer dramatisk enn noen TV-thriller...

FØLTE SEG TRUET: Gary Dourdan hevder eks-kjæresten truet ham både direkte og vi tekstmeldinger etter at forholdet tok slutt. Foto: All Over Press
FØLTE SEG TRUET: Gary Dourdan hevder eks-kjæresten truet ham både direkte og vi tekstmeldinger etter at forholdet tok slutt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Den populære skuespilleren - som spiller Warrick Brown i " C.S.I" - ble anklaget for vold og voldtekt av eks-kjæresten Anne Greene (24).

Men Dourdan, som er kåret til en av de 10 mest sexy mennene på TV i USA, hevder han er helt uskyldig, og at det er Greene som forfølger ham..

Selv om voldtektssaken ble henlagt, har skuespilleren akseptert samfunnstjeneste fordi han en gang skal ha dyttet Greene ut av huset sitt, da hun ikke vil gå.

Men nå vil Dourdan, som har barna Nyla (6) og Lyric (3) fra et tidligere ekteskap, gå rettens vei for å hindre at Greene kan komme nær ham eller familien hans igjen.

- Da det åtte måneder lange forholdet tok slutt, satte hun ut på følelsemessig korstog, som skremte meg og familien, sier Dourdan i rettspapirene.

- Forfølges

Etter at han begynte å gå ut med en annen kvinne, begynte forfølgelsen ifølge bladet National Enquirer å ligne på filmen "Farlig begjær".

Greene, som Dourdan først møtte i en sushi-bar i Hollywood, skal ha truet med å ødelegge den populære skuespillerens karriere for godt, dersom han ikke kom tilbake til henne!

- Hun truet med å anmelde meg for voldtekt og overfall, til tross for at jeg har brukt mange tusen dollar på gaver og regningene hennes, sier Dourdan.

Selv om saken ikke avgjøres før i september, er det allerede nok stoff til flere C.S.I.-episoder...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer