Scarlett Johansson

Bitter kamp om datteren etter bruddet

Scarlett Johansson og hennes fraseparerte ektemann krangler om omsorgsretten. 

LYKKEN BRAST: Etter knappe to år som ektepar, har Hollywood-yndling Scarlett Johansson (32) og ektemannen Romain Dauriac (34) valgt å ta ut skilsmisse. Nå har de havnet i bitter omsorgsstrid. Foto: Benjamin Cremel / Apf / NTB Scanpix
LYKKEN BRAST: Etter knappe to år som ektepar, har Hollywood-yndling Scarlett Johansson (32) og ektemannen Romain Dauriac (34) valgt å ta ut skilsmisse. Nå har de havnet i bitter omsorgsstrid. Foto: Benjamin Cremel / Apf / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Allerede i januar ble det kjent at skuespiller Scarlett Johansson (32) og hennes franske ektemann gjennom to år, Romain Dauriac (34), går hvert til sitt.

Men i likhet med de fleste andre havarerte Hollywood-ekteskap, eller utenfor stjerneverdenen for den saks skyld, blir ikke Johansson og Dauriac skilt over natta. Først nå, rent juridisk, er skilsmisseprosessen i gang.

Og paret går ingen smertefri tid i møte, skal vi tro New York Post.

Krever hovedomsorg

Denne uka gikk Johansson til en sivil domstol i New York for å kreve at skilsmissen fullbyrdes. Dette på bakgrunn av at ekteskapet er «ødelagt», ifølge rettsdokumentene avisa har fått tilgang til.

UENIGE: Scarlett Johansson og Romain Dauriac krangler om omsorgen til datteren Rose. Foto: Splash / NTB Scanpix
UENIGE: Scarlett Johansson og Romain Dauriac krangler om omsorgen til datteren Rose. Foto: Splash / NTB Scanpix Vis mer

Hun skal også ha bedt domstolen om å tildele henne hovedomsorgen for datteren hun har med journalistektemannen, tre år gamle Rose Dorothy Dauriac.

Romain Dauriacs advokat, Harold Mayerson, varsler at hans klient ikke vil gi seg uten kamp.

- Han ønsker å ta med datteren til Frankrike. Scarlett Johansson reiser veldig mye. Dette kommer til å bli en interessant prosess, uttaler han overfor New York Post, uten å kommentere ytterligere.

HOLDT MASKEN: Scarlett Johansson smilte til kameraene da hun ankom Vanity Fairs Oscar-fest i februar. Foto: NTB Scanpix
HOLDT MASKEN: Scarlett Johansson smilte til kameraene da hun ankom Vanity Fairs Oscar-fest i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Var egentlig enige

Scarlett Johanssons advokater har ikke besvart motpartens kommentar.

Ifølge kilder New York Post har snakket med, skal ekteparet opprinnelig ha funnet en delt foreldreomsorg-løsning for lille Rose, før Hollywood-skuespilleren ombestemte seg.

- Ungen blir kastet fram og tilbake. Det kommer ikke til å funke i lengden, for Johansson er ofte på reisefot, forteller kilden.

Da Dauriac protesterte mot kona, skal franskmannens advokat ha fortalt ham at «dette er slik de gjør i Hollywood».

Scarlett Johansson er kjent for å verne om sitt eget privatliv, men var overraskende snakkesalig i et stort intervju med Playboy forrige måned. Der tok hun blant annet et oppgjør med monogami.

- Nå blir jeg vel halshogd

- Ekteskapet er en romantisk og vakker idé som det er fint å være en del av. Men jeg tror ikke vi mennesker er skapt for å være monogame. Nå blir jeg vel halshogd, spøker 32-åringen, og fortsatte:

- Jeg tror likevel det strider mot et par menneskelige instinkter.

Ryktene om at filmstjerna hadde avbrutt ekteskapet med Romain Dauriac begynte å svirre da Johansson dukket opp uten gifteringen på kvinnemarsjen i Washington i januar.

Den nysingle skuespilleren har tidligere vært gift med skuespilleren Ryan Reynolds (40), som i dag er gift med Blake Lively (29).

Etter bruddet fra Reynolds hadde Johansson en romanse med den 24 år eldre Hollywood-legenden Sean Penn (56).

LES OGSÅ: Nina tok til tårene i «Luksusfellen»

PÅ ÉN BETINGELSE: Skuespiller Scarlett Johansson har vakt oppsikt med denne talen til Trump. Video: CNN Vis mer
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer