Donald Trump og Piers Morgan:

Bitre fiender: - Savner ham

Stemningen mellom Donald Trump og Piers Morgan har vært alt annet enn god.

GJENFORENING?: Donald Trump og Piers Morgan var venner i en årrekke, men har ikke vært på talefot de siste årene. Foto: AP Photo/ Louis Lanzano/NTB
GJENFORENING?: Donald Trump og Piers Morgan var venner i en årrekke, men har ikke vært på talefot de siste årene. Foto: AP Photo/ Louis Lanzano/NTB Vis mer
Publisert

Det var i midten av mars 2021 at journalist og TV-profil Piers Morgan (57) mistet jobben, etter å nok en gang ha gått i strupen på prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40).

Et halvt år seinere kom nyheten om at Morgan hadde fått seg ny jobb i News Corps og Fox News, i tillegg til å fungere som skribent for The Sun og New York Post, meldte News UK.

Nå har det også blitt kjent at den kontroversielle 57-åringen er tilbake på skjermen 25. april, på den britiske kanalen TalkTV. Det kan nå være veien til gjenforening med den tidligere amerikanske presidenten, Donald Trump (75).

STORMER UT: Her stormer Piers Morgan ut under «Good Morning Britain»-sendingen. Video: ITV. Vis mer

- Savner ham

Morgan, som snart er aktuell med talkshowet «Piers Morgan Uncensored», ble venn med Trump etter at han vant den amerikanske realityserien «The Celebrity Apprentice» i 2008.

Han var en av Trumps største støttespillere i de første årene av hans presidentperiode, skriver The Times, gjengitt av Deadline.

Selv om 57-åringen tidligere har kritisert Trump for flere av uttalelsene han har kommet med, kan det nå virke som at det kan bli en mulig gjenforening mellom de to.

I forbindelse med det nye talkshowet fortalte Morgan til The Times at han nylig fikk melding fra Trumps datter, Ivanka Trump (40), der hun ønsket ham lykke til med den nye jobben.

Dette til tross for at de to ikke har vært på talefot siden 2020.

RASER: Piers Morgan sluttet i programleder-jobb etter heftig kritikk av hertuginne Meghan. Her ga han sitt første intervju siden da. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV. Vis mer

Videre fulgte Morgan opp med at han svarte henne på meldingen.

- «Jeg er faktisk sammen med pappa og Jared nå», skrev Ivanka i meldingen, mens jeg responderte: «Vel, fortell faren din at jeg nesten savner ham», lød svaret han selv ga, ifølge Morgan.

Ikke på talefot

Det var i 2020 at det årelange vennskapet slo sprekker mellom Morgan og Trump, og relasjonen deres ble satt på prøve.

Ved flere anledninger har de to vært i tottene på hverandre, og stemningen har vært alt annet enn god. Spesielt etter at førstnevnte kritiserte den tidligere presidenten for en rekke utsagn han hadde kommet med.

57-åringen skal blant annet ha reagert på Trumps uttalelser om coronapandemien, men også på hans reaksjon på drapet på George Floyd i mai samme året, skriver Deadline.

VENNER IGJEN: Piers Morgan og «Top Gear»-general Jeremy Clarkson har lenge vært bitre fiender. I «Alan Carr: The Chatty Man» fortalte Morgan hvordan de begravde stridsøksen. Og han skværte opp med Carr selv, etter lang tids uvennskap. Vis mer

På Twitter skrev Morgan blant annet at Trumps politikk var «dum, hensynsløs og farlig».

Kritikken ble vel å merke ikke godt mottatt av Trump. Han responderte kjapt med å avfølge ham på Twitter, og siden skal de begge ha hatt lite til overs for hverandre.

LES OGSÅ: - Jeg skrek av glede

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer