Kendall Jenner

Bisarre bilder vekker oppsikt

24-åringens nye bilder får blandet mottakelse.

SUPERMODELL: Kendall Jenner er en ettertraktet modell, men hennes nyeste bilder får hard medfart i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix
SUPERMODELL: Kendall Jenner er en ettertraktet modell, men hennes nyeste bilder får hard medfart i sosiale medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den berømte Kardashian/Jenner-klanen er ikke redde for å skape overskrifter. Den verdenskjente realityfamiliens snodige påfunn får stadig vekk spalteplass i de internasjonale tabloidmediene, enten det gjelder puppetriks, smertefull korsettbruk eller photoshoppede julebilder.

Et av familiens medlemmer, Kendall Jenner (24), har de senere årene markert seg som modell, og gått på catwalken for en rekke kjente motehus som Versace, Chanel, Givenchy, Burberry og Victoria's Secret.

24-åringen dukker til stadighet også opp på magasinforsider verden over, i tillegg til at hun fronter kolleksjoner og stiller opp i photoshooter.

Jenners siste photoshoot for Garage Magazine er imidlertid av det noe snodige slaget. Realityprofilen fronter magasinets nyeste utgave, og har stilt opp på flere bilder i forbindelse med intervjuet.

Men folk flest har ikke bitt seg merke i realitystjernens uttalelser - men de noe oppsiktsvekkende og pussige bildene av 24-åringen.

Vekker oppsikt

Poenget bak bildene skal være at Jenner skal framstå som en voksfigur. Kendall Jenner har delt flere av bildene på sin egen Instagram-profil, og på et av bildene holder hun hendene foran brystene - samtidig som underkroppen hennes er fjernet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer