Birkhead er barnefaren

- Det har vært en lang vei å gå, fortalte Dannielynns stolte pappa.

PAPPA: Larry Birkhead kom strålende ut av rettsalen. Nå har han endelig fått bekreftet det han har hevdet lenge... Foto: AP/Scanpix
PAPPA: Larry Birkhead kom strålende ut av rettsalen. Nå har han endelig fått bekreftet det han har hevdet lenge... Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Tirsdag kveld kom endelig svaret på hvem som egentlig er pappaen til den avdøde Playboy-modellen Anna Nicole Smiths syv måneder gamle datter.


DNA-prøvene beviser at det er fotografen Larry Birkhead, som hadde et kort forhold til skjønnheten i fjor, som er pappaen til lille Dannielynn. Dette har han hevdet i lang tid.


- Jeg hater å måtte være den som sier dette, men hva var det jeg sa, trumfet den lykkelige pappaen etter det lukkede rettsmøtet på Bahamas, hvor Smith bodde frem til sin død.


Med hendene i været og med tårer i øynene smilte han til det enorme pressekorpset som ventet utenfor...


- Det er enkelte ting jeg ikke kan snakke om, men jeg kan si dette: Barnet mitt kommer hjem snart. Det har vært en lang vei å gå og jeg er glad for å kunne starte et liv med datteren min!


Det har vært full forvirring rundt hvem som er faren til babyen, og det er ikke rent få som har hevdet å være Dannielynns pappa. Smiths advokat og siste partner, Howard K. Stern hevdet frem til i dag at han var far til den lille.


Derfor måtte det en DNA-test til for å finne svaret på det hele...


- Jeg er åpenbart veldig skuffet, men følelsene mine for Dannielynn har ikke forandret seg. Jeg kommer ikke til å kjempe mot Larry Birkehead når det gjelder foreldreretten, sa en svært trist Stern like etter at han hadde gitt Birkhead en overraskende klem.


- Alt jeg bryr meg om, og alt jeg har brydd meg om, er Dannielynnes sikkerhet, sa Smiths upopulære mor Virgie Arthur sekunder etter at rettsmøtet var avsluttet.

En av advokatene hennes har varslet om at hun kommer til å søke om delt foreldrerett i en rettsak fredag...


Babyen kan arve en milliardformue dersom Smiths årelange kamp om hennes avdøde eksmann - som også ble foreslått som barnefaren - J. Howard Marshall IIs milliardformue vinner frem.


Dette vil i så fall trolig komme Birkhead, og eventuelt Arthur, til gode...


- Jeg tror Anna ville vært stolt over at jeg kjempet, avsluttet Birkhead ifølge TMZ.com.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer