POSERER FOR FOTOGRAFENE: Bindi og "mini me". Foto: AP
POSERER FOR FOTOGRAFENE: Bindi og "mini me". Foto: APVis mer

Bindi med egen baby

Steve Irwins datter debuterte som plastdukke på leketøysmesse.

SEHER.NO: Det er ikke et ukjent fenomen i Hollywood at kjendisene lar seg forevige som miniatyrer av seg selv - nærmere bestemt dukker. 

Mandag lanserte Bindi Irwin (9) sin dukke på den gigantiske leketøysmessen Toy Fair 2008 i New York. Bindi og resten av familien hennes var der i den hensikt å promotere deres nye leketøyskolleksjon og innsats for naturen.

Bindi Irwin er kjent som den dyreelskende datteren til den entusiastiske TV-programlederen Steve Irwin, som ble drept av et stikk fra en rokke under en innspilling i 2006.

Den ni år gamle jenta hadde selv ikke lov til å være på leketøysmessen, pga. av aldersgrense, ironisk nok, så dukken ble derfor presentert av hennes mor, Terri Irwin (43).

Datteren til den populære krokodillejegeren har for alvor fulgt i sin fars fotspor med TV-serien "Bindi, the Jungle Girl", og har gjennom sin turist-ambassadørrolle (!) vist at hun er minst like dedikert til naturkonservasjon som sin far.

I tillegg Bindi-dukken kunne tilskuerne få med seg miniatyrer av blant annet Gwen Stefani, Ashley Tisdale og "Ugly Betty" America Ferrera på leketøysmessen.LES OGSÅ: Steve Irwin blir dukke.

Se flere kjendisdukker her:

KJENDISDUKKE: Gwen Stefani-dukken ble en hit på leketøysmessen Toy Fair. Foto: All Over Press
I RUTER: I ekte kommersiell stil kommer Gwen-dukken i flere mønstre. Foto: All Over Press
MILJØVERN: Bindi-dukken kommer med miljøslagord. Foto: All Over Press
HIGH SCHOOL MUSICAL: Ashley Tisdale fra Disney-filmen "High School Musical" har også fått egen dukke. Foto: All Over Press
UGLY BETTY: America Ferrera i dukkeform Foto: All Over Press
THE GOLDEN COMPASS: Med bla. Nicole Kidman og Daniel Craig i plastikk. Foto: All Over Press
PÅ UTSTILLING: Bindi Irwin. Foto: All Over Press