TØFT ÅR: Christopher Dons mistet kjæresten i bilulykke for snart et år siden. Nå snakker han om tiden etter - i vkinnebladet [mag]. Foto: TVNorge
TØFT ÅR: Christopher Dons mistet kjæresten i bilulykke for snart et år siden. Nå snakker han om tiden etter - i vkinnebladet [mag]. Foto: TVNorgeVis mer

Bilulykken endret alt

For et år siden døde kjæresten Tone i en ulykke. Først nå er han i stand til å tenke fremover.

SEHER.NO: Christopher Dons (33) er værmelder på TVNorge. For snart et år siden mistet kjæresten hans, Tone, livet i en ulykke. Paret var på ferie i Sør-Afrika, og verden ble snudd på hodet for den sympatiske TV-mannen.

- Det har vært et rart år. Det har vært tøft. Veldig tøft. Men jeg har hatt folk som virkelig har holdt hodet mitt over vannet og tatt tak i meg, sier Dons til kvinnebladet [mag].

I bladet snakker han ut om livet, døden og kjærligheten. Han innrømmer at kjærestenes brå død har gjort noe med ham.

- Jeg håper og tror at det vil gjøre meg til et bedre menneske. Man får en forståelse for hvordan man kan være der for andre som har det vanskelig, på en helt annen måte enn før man har opplevd noe sånt selv, sier han i [mag].

Først nå, mer enn ti måneder etter dødsulykken er han i stand til å tenke fremover.

- Jeg har jo lyst til å ha det bra. Jeg har ikke lyst til å grave meg ned. Så... Jeg har lyst til å treffe noen jeg kan være glad i og... Ja... Jeg håper jo og tror på at jeg skal bli klar for det en dag, sier han i [mag]-intervjuet.

Christopher er blant Norges beste kitere, og er deleier i Fluid Net AS sammen med en annen sjarmør, bestekompisen Arnulf Refsnes. De to har begge vært værmeldere på TVNorge.

Men nå er det et annet prosjekt som tar det meste av hans tid. Christopher Dons er nemlig blitt programleder på Oslo-TV for reiseprogrammet "Hit og dit". I hele høst har han reist verden rundt.

Han forteller at han sammen med kameratene satte opp en liste over hvilke egenskaper drømmekvinnen måtte ha. Øverst kom "pen/sexy", deretter "kul/morsom" og med "snill" på tredjeplass.

- Det var mye diskusjon om "smart" må komme inn på lista, men det er viktigere at hun er snill enn smart - så lenge hun er kul og morsom, sier Christopher Dons i [mag].

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.