Billy Joel giftet seg med sin 33 år yngre kjæreste

Og eks-kona Christie Brinkley avslørte nyheten om det hemmelige bryllupet på Instagram.

MANN OG KONE: I helgen ga Billy Joel og Alexis Roderick hverandre sine ja etter å ha vært kjærester i seks år. Snart blir de også foreldre. Foto: NTB Scanpix
MANN OG KONE: I helgen ga Billy Joel og Alexis Roderick hverandre sine ja etter å ha vært kjærester i seks år. Snart blir de også foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I april ble det kjent at Grammy-vinneren Billy Joel (66) venter barn med sin unge kjæreste Alexis Roderick (33).

Lørdag avslørte den tidligere supermodellen Christie Brinkley (61), som var gift med Joel fra 1985 til 1994, at de vordende foreldrene nå også har giftet seg i en hemmelig seremoni.

Instagram postet nemlig Brinkley et bilde av eks-mannen, som hun har datteren Alexa Ray Joel (29) sammen med, og hans nye kone fra deres store dag.

 
 

- Gratulerer til det glødende brudeparet, og til min datter Alexa som har fått en fantastisk venn i Alexis! Jeg ønsker den voksende familien all lykke, skrev hun sammen med bildet.

Joel og Roderick hadde invitert familie og venner til å feire den amerikanske nasjonaldagen sammen med dem på deres flotte eiendom i Long Beach i California, og endte opp med å overraske alle med å holde et vakkert bryllup i tillegg, skriver People.com.

Den legendariske sangeren møtte Roderick på en restaurant i 2009, og paret ble kjærester samme året.

Dette er Joels fjerde ekteskap.

GOD TONE: I ni år var Billy Joel gift med Christie Brinkley, og sammen fikk de datteren Alexa, som har gått i sin fars fotspor. Eksene er fremdeles gode venner, og det var Brinkley som avslørte at Joel giftet seg i helgen. Bildet er tatt i 1988. Foto: NTB Scanpix
GOD TONE: I ni år var Billy Joel gift med Christie Brinkley, og sammen fikk de datteren Alexa, som har gått i sin fars fotspor. Eksene er fremdeles gode venner, og det var Brinkley som avslørte at Joel giftet seg i helgen. Bildet er tatt i 1988. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Kourtney Kardashian har dumpet Scott Disick

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer