Billy Bob kreperer av hår

- Jeg fikk faktisk ikke puste, forteller Oscar-vinner Billy Bob Thornton.

REDD: - Det var bare noe med måten håret svaiet på, forteller Billy Bob Thornton om hans verste frykt ... Foto: All Over Press
REDD: - Det var bare noe med måten håret svaiet på, forteller Billy Bob Thornton om hans verste frykt ... Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det finnes ikke den ting det ikke går an å frykte.

Nå innrømmer skuespilleren Billy Bob Thornton at han har fobi mot den tidligere britiske statsministeren Benjamin Disraelis hår!

Får du hetta av Disraelis bølgete sveis? Si din mening til høyre!

"Bad Santa"-stjernen forteller Femalefirst at han blir så nevrotisk av å tenke på Disraelis hår, at han ikke klarer å spise enkelte dager.

- Jeg så på en gammel film en gang, jeg husker ikke hva den heter, men Benjamin Disraeli var en karakter i den, forteller han.

LES OGSÅ: Fedon fikk angst av kjendislivet

- Han var i et gammelt, rart rom med tunge draperinger. Det så ut som om han var på et slott, og det var bare et eller annet med håret hans. Jeg vet ikke hva det var, men kanskje noe mat havnet inni håret på en måte? Det var bare noe med måten håret svaiet på, sier han, og legger til at han holdt på å krepere.

- Jeg fikk faktisk ikke puste da jeg så filmen ...

Eksentriske Thornton er langt i fra den eneste superstjernen som frykter absurde ting. Her kan du se hva han, og mange av hans kolleger får hetta av.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer