Billig i Las Palmas

Skal du på ferie til Gran Canaria, er det bare å reise med tom koffert. For i Las Palmas får du siste mote til en svært billig penge.

MYE Å KIKKE PÅ: Det er mer enn nok å bruke penger på også.  Foto: Jan-Petter Dahl
MYE Å KIKKE PÅ: Det er mer enn nok å bruke penger på også. Foto: Jan-Petter Dahl Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Shoppingmekka!


En halvtimes biltur fra Playa del Ingles ligger Las Palmas – hovedstaden på Gran Canaria. Og langs den endeløse gågaten i sentrum ligger motebutikkene på rekke og rad. Zara, Mango, Pull and Bear, Nike Store og Foot Locker er bare noen av de mange kjedene som venter. Her er det tilbud for alle. Her finner du skoene som naboen garantert ikke har. I tillegg er det et utall butikker som selger svært gode pensko. Par som du kanskje må betale et par tusen kroner for i Norge, får du for under 500 langs promenaden i Las Palmas. 


Ta fri fra sola                                                                                                                                       For den vordende brud kan det også være verdt turen innom mange av brudesalongene. De har gode priser på antrekk til både brud og brudgom. Vår anbefaling er derfor. Nå du på den andre dagen av ferien er så solbrent at du likevel ikke orker en dag ved poolen, så lei deg en bil, eller ta bussen til Las Palmas. Det er ikke alltid like lett å finne frem med egen bil, men sikt deg inn på første og beste parkeringshus når du kommer til byen, så er det bare å ta beina fatt. Gågaten er lett å finne. Du kommer garantert ikke til å angre! Bare husk å ha god plass i bagasjen. Det kommer du til å trenge.


 

Her gjør du kuppene

Motekjeden ZARA kommer snart til Norge. Kjeden, som spesialiserer seg på siste mote til en rimelig penge, er spansk og svært populær. Jeans til 300 kroner, T-skjorter til hundrelappen og gensere til 200 kroner. I Norge betaler du garantert det mangedobbelte for klær av samme kvalitet. Zara har klær for både menn, kvinner og barn.

En annen sikker vinner er MANGO. Her kan de unge motebevisste jentene gjøre et kupp i siste mote. For gutta er PULL AND BEAR et viktig stopp, med priser lik Zara.

Men det er kanskje sko som er aller billigst å handle i Las Palmas. Kjente merker som NIKE, PUMA og ADIDAS tilbyr priser langt billigere en i Norge. I tillegg er utvalget mye bedre.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer