Tone Damli og Markus Foss:

- Billie vil ha en lillebror eller lillesøster

Tone legger ikke skjul på tanken om å utvide familien med samboeren Markus Foss.

ØNSKER SEG FLERE BARN: Tone Damli er åpen om at hun på sikt ønsker å gi datteren Billie en liten søster eller bror. Foto: Tore Meek / NTB scanpix
ØNSKER SEG FLERE BARN: Tone Damli er åpen om at hun på sikt ønsker å gi datteren Billie en liten søster eller bror. Foto: Tore Meek / NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I påsken nyter artist Tone Damli (29) og samboeren Markus Foss (35) late dager på hytta i Sogndal sammen med datteren Billie (3).

Etter alt oppstyret rundt det mye omtalte husprosjektet hjemme i Bærum er det deilig for familien på tre å ha et fristed de kan reise til sammen.

KJÆRESTER: Markus Foss og Tone Damli har vært et par siden 2013. Sammen har de datteren Billie. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
KJÆRESTER: Markus Foss og Tone Damli har vært et par siden 2013. Sammen har de datteren Billie. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer

Den 250 kvadratmeter store hytta eier paret sammen med Tones storesøster Tale Aaberge Nesse (31) og hennes ektemann Jens Nesse (44).

Til Se og Hør forteller Tone at den lille familien reiser på hytta så ofte de kan.

Stolt av datteren

Parets datter Billie, som kom til verden i april for snart fire år siden, bare et knapt halvår etter at Tone og Markus viste seg offentlig sammen for første gang - på Se og Hørs kjendisgalla i 2013, storkoser seg på hytta i Sogndal, ifølge Tone.

Den flotte artisten legger heller ikke skjul på hvor stolt hun er av lille Billie.

- Jeg skulle gjerne fryst den alderen hun er inne i nå. Livet med henne er så moro. Hun blir klokere og klokere for hver dag som går. Hun øver på alfabetet, har oppdaget engelsken og er beint fram nysgjerrig på det meste, forteller Tone og fortsetter:

- Hun er ei veldig varm og god jente som kan komme med setninger som: «Blir du veldig varm i hjertet, mamma, når jeg sier at jeg er glad i deg?». Fireårsalderen er fin den, altså! stråler Tone.

Ønsker seg søsken

29-åringen legger heller ikke skjul på at Billie har en drøm om å få søsken, og på spørsmålet om de ønsker seg flere barn svarer hun:

- Billie selv er veldig klar på det. Hun vil ha en lillebror eller lillesøster. Selv har ikke Markus og jeg noe tidsperspektiv på det, men jeg kan godt si at jeg ønsker meg flere barn.

Den lykkelige familien på tre ser frem til å tilbringe første delen av påsken på drømmehytta før Tone må videre på årets Vinter-lyd-turné.

Nylig delte Tone et bilde av seg og Billie i skibakken ved hytteparadiset i Sogndal på sin Instagram-profil.

Drømmemøte med Olaf i bakken ⛄️❄️ @sogndalskisenter

Et innlegg delt av Tone Damli (@iamtonedamli)

Rask familieforøkelse

Tone og samboeren Markus møtte hverandre for første gang for hele elleve år siden, men ble offisielt kjærester sommeren 2013.

Under et år senere ønsket paret det vesle sjarmtrollet Billie velkommen til verden, noe Tone flere ganger har omtalt som et stort øyeblikk.

- Det forandrer måten man lever på, men det forandrer også måten man føler ting på. Jeg har blitt en mye mer følsom jente, og blitt voksen i form av at man må prioritere riktig og finne ut av hva som er viktig her i livet, har hun tidligere fortalt til Dagbladet om morsrollen.

TREKLØVEREN: Her er Tone, Markus og Billie avbildet sammen før julen 2014 i forbindelse med en fotoshoot for Se og Hør. Foto: Truls M.Qvale
TREKLØVEREN: Her er Tone, Markus og Billie avbildet sammen før julen 2014 i forbindelse med en fotoshoot for Se og Hør. Foto: Truls M.Qvale Vis mer

Billie kom til verden tre uker før terminen og like etter ble den gledelige nyheten annonsert i en pressemelding:

«Tone Damli Aaberge og Markus Foss har i dag blitt stolte foreldre til en liten prinsesse som kom til verden i kveld, på Rikshospitalet i Oslo. Den lille jenta hadde hastverk og ble født 3 uker før termin. Fødselen var dog uproblematisk og alt står bra til med både mor og datter».

​Saken fortsetter nedenfor.

​Hus-marerittet

Men for den lykkelige familien har ikke alt gått like problemfritt. Familien på tre har nemlig ikke noe permanent sted å bo.

I 2015 bestemte paret seg for å kjøpe Villa Solum i Bærum for 9,5 millioner kroner, og i januar i fjor ble det kjent at paret hadde revet bærumsvillaen for å bygge nytt.

Det gikk dessverre ikke helt etter planen da de ifølge avisen Budstikka ikke hadde tillatelse til å rive hele villaen. Dette bød på store utfordringer i ettertid for paret, og i sommer så det ut til at Bærum kommune ikke ønsket å gi artisten og samboeren tilgivelse, og vedtok at paret måtte betale et gebyr på 400 000 kroner for ulovlig riving.

Jeg vet ikke hva som skjer med huset. Spør du meg, spør jeg deg, har Tone tidligere fortalt til Se og Hør og la til:

HUSPROSJEKT: Tone Damli har tidligere snakket ut om det omdiskuterte husprosjektet i en episode av Senkveld. Video: TV 2 Vis mer Vis mer

- Det er en utrolig frustrerende prosess. Jeg er ganske lei, det har gått to og et halvt år og jeg har fortsatt ikke et sted å bo. Det var ikke den husdrømmen jeg håpet på, men det kan fortsatt bli det, forklarte sangeren.

Klipp fra TV2-programmet "En kveld hos Kloppen" der Tone Damli Aaberge forteller om en nakenflause i Miami. Vis mer

​LES OGSÅ: - Jeg ble fullstendig utslitt​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer