HEIER PÅ MARCUS OG MARTINUS: Tone Damli sier at både hun og hennes datter Billie er store fans av duoen Marcus og Martinus. Foto: Tore Skaar, Truls M. Qvale
HEIER PÅ MARCUS OG MARTINUS: Tone Damli sier at både hun og hennes datter Billie er store fans av duoen Marcus og Martinus. Foto: Tore Skaar, Truls M. QvaleVis mer

- Billie er kjempefan

Tone Damli legger ikke skjul på familiens beundring for suksessduoen Marcus og Martinus.

SEOGHØR.NO:  Tone Damli Aaberge (28) har i lang tid hatt sansen for Marcus og Martinus (14). Det som kanskje er mer overraskende er at hennes to år gamle datter elsker å høre på dem.

– Billie er kjempefan. For å si det slik, hun forstår når det er Marcus og Martinus som spiller, sier Tone og legger til:

– Jeg må jo innrømme at jeg er litt hekta selv. De er veldig flinke, sier hun.

Samme sveisen

I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Tone Damli og Marcus og Martinus. Foto: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste nummer av Se og Hør Extra kan du lese mer om Tone Damli og Marcus og Martinus. Foto: Se og Hør Vis mer

Tvillingene er blant de mest populære artistene i Norge, og det er nærmest hysteriske tilstander over alt de er. Hypen rundt tenåringene ser ikke ut til å avta med det første.

– Jeg har to nevøer på seks og åtte år. De har nå klippet seg helt likt dem. Og ikke nok med det, de har kjøpt rød skinnjakke fordi de så gutta hadde det på seg på et bilde.

- Det er jo veldig søtt da, sier Tone.

Hun la stolt ut et bilde av seg selv med de to unge kollegene på sin Instagramside etter møtet.

Da Se og Hør traff tvillingene under «Allsang på grensen» syntes de det var stas å treffe Damli Aaberge.

– En kul dame, var meldingene fra guttene.

Hyllet 90-tallet i «Allsang på Grensen»

I årets første program i TV 2s populære sommerserie, overrasket Tone med å kle seg ut til en 90-talls hyllest på scenen, sammen med Alexandra Joner og Adelén.

Den sexy trioen fremførte låter av Britney Spears og Spice Girls, noe antrekkene tydelig var inspirert av.

Ved Fredriksten Festning poserte de tre i 90 talls-inspirert miniskjørt, magetopp og hvite strømpeholdere.

Med hvite joggesko og fletter i håret, ligner de unektelig på Britney Spears i videoen til hennes gjennombruddslåt «...Baby One More Time».

sin blogg skriver Tone Damli at opptredenen bød på store utfordringer for henne.

«Og om eg har jobba fram til denne sendingen. Som di kanskje veit er det ikkje ofte eg har koreografi på scena mens eg syng, men denne gangen er det altså det. Dei to andre jentene er skolerte dansarar, meir eller mindre- Adelén med sin seier i Skal Vi Danse nylig og Alex… ja, ho er jo dansar», skriver hun.

Men det er liten tvil om at hun hadde gledet seg lenge.

«Og for meg er dette ein aldri så liten pikedrøm, vi skal nemlig  gjere Britney Spears og Spice Girls. Det er lov til å le litt, men DU så gøy!»

TRIO: Alexandra Joner, Adélen Rusillo Steen og Tone Damli gledet seg over å kle seg opp i 90-talls stil, før de skulle i ilden i «Allsang på Grensen»  Foto: Morten Eik, Se og Hør
TRIO: Alexandra Joner, Adélen Rusillo Steen og Tone Damli gledet seg over å kle seg opp i 90-talls stil, før de skulle i ilden i «Allsang på Grensen» Foto: Morten Eik, Se og Hør Vis mer

 

LES OGSÅ: Slik har du aldri sett Tone Damli før