Bill merk: Mann søkes

Den engelske realitystjernen Becky Slater tar opp kampen med Rune Rudberg. Selv om hun bare er 21 år, har hun hatt 250 sex-partnere!

GLAD I MANNFOLK: Becky har flere ganger havnet i bråk  på grunn av sin ville livsstil, men nekter å bremse på festinga... Foto: © ICON IMAGES
GLAD I MANNFOLK: Becky har flere ganger havnet i bråk på grunn av sin ville livsstil, men nekter å bremse på festinga... Foto: © ICON IMAGES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Aktiv!

Ungjenta skryter til avisa News of the World at hun har ligget med nesten alle mannfolkene i sin lokale pub i Lancashire.

- Etter at jeg mistet dyden som 16-åring skrev jeg ned navnene på gutta i en bok, men jeg mistet tellinga ved 70! sier hun.

I snitt har brunetten ligget med en ny mann hver uke de siste fem årene.

Nå ligger hun godt an til å overgå Rudberg (45)  - som tidligere har hevdet å ha ligget med over 1000 damer.

Slater er blitt kjent i England gjennom programmet "Ladette to Lady" - der ville jenter skal lære å oppføre seg som sosieteten.

Men selv ikke et lynkurs i skikk og bruk har klart å temme henne.

- Jeg prøvde å holde meg til reglene, men etter å ha drukket meg full på vin og sprit endte jeg opp med en forferdelig fyr, sier hun til avisa.

Becky angrer ikke på sitt store forbruk av menn, men frykter følgene etter at hun dummet seg ut på TV.

- Selv om jeg ikke har moral, har jeg standarder. Nå tror alle stygge menn i landet at de har sjanse hos meg, klager hun.


SEHER: "Titanic"-stjernen Kate Winslet fikk blåmerker etter vaskemaskin-sex.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer