Bill Cosby meldt død på Twitter

- Sterkt pregede venner har ringt meg.

RYSTET AV DØDSSPØK: Bill Cosby og hans venner ble opprørte da de de kunne lese en falsk nyhet om komikerlegendens død på nettsamfunnet Twitter mandag. Foto: All Over Press
RYSTET AV DØDSSPØK: Bill Cosby og hans venner ble opprørte da de de kunne lese en falsk nyhet om komikerlegendens død på nettsamfunnet Twitter mandag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Komikeren Bill Cosby - som ble verdensberømt som Dr. Cliff Huxtable i 80-talls serien «The Cosby Show» - har de siste årene holdt en lav profil i media.

Men etter at en falsk nyhet om at han hadde gått bort, spredde seg som ild i tørt gress på nettsamfunnet Twitter mandag, tok 73-åringen selv til tastaturet for å avkrefte ryktene.

- Sterkt pregede venner har ringt meg om dette. Jeg tror ikke folkene som står bak dette tøvet vet hvor opprørende det er, skrev han på sin egen Twitter-side (ekstern lenke).

Ifølge nettsiden TVsquad.com skal Cosby også i februar ha blitt offer for falske dødsrykter, via en oppdiktet reportasje fra TV-kanalen CNN.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Cosby-mamma gikk ned 16 kilo på åtte måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer