- Bilen traff meg i 90 km/t

«Svinesund»-Bjørge takker 18-åring for at han er i live. Se video!

BLE PÅKJØRT I 90 KM/T: «Svinesund»-deltakeren Bjørge Olsen takker den 18-årige bilførerens snarrådige innsats for at han er i live etter at han ble påkjørt i 90 km/t i 1996. Foto: TV3
BLE PÅKJØRT I 90 KM/T: «Svinesund»-deltakeren Bjørge Olsen takker den 18-årige bilførerens snarrådige innsats for at han er i live etter at han ble påkjørt i 90 km/t i 1996. Foto: TV3 Vis mer
 Se og hør Bjørge fortelle om sin dramatiske ulykke nederst i artikkelen!


SEHER.NO:  Denne våren er Fredrikstad-mannen Bjørge Olsen en personene som blir fulgt tett i TV3s grensehandel-reality «Svinesund».

Men hadde det ikke vært for en snarrådig inngripen fra en 18 år gammel bilfører i 1996, hadde Bjørge aldri vært å se på TV.

Olsen glemmer nemlig aldri mareritt-natten da han ble påkjørt mens han gikk langs veien for å haike.

- Jeg hadde vært på byen den lørdagen for å feire bursdagen min. Jeg gikk langs veien for å haike, så kom det en bil i 90 km/t og kjørte meg rett ned. Jeg havnet over 100 meter av gårde, sier han til TV3-kameraene.

Ifølge Bjørge hadde 18-åringen som kjørte på ham ikke sertifikat, men han er likevel ikke bitter på biføreren.

- Jeg kan jo takke ham for at jeg lever, fordi han gikk bort og tok munn-mot-munn metoden på meg.

Etter at en kamerat fikk tilkalt ambulanse, ble Bjørge kjørt til sykehus og lagt på operasjonsbordet.

Mot alle odds trosset han legenes dystre spådommer.

- Det var på hengende håret. Hjernekirurgen sa til meg at hadde det ikke vært for at jeg var så seig og sta - hadde jeg ligget i graven i dag, sa han tidligere denne måneden til Seher.no. 

Olsen er i dag uføretrygdet etter å ha fått to hjerneslag i etterkant av ulykken, men er fornøyd med at han har klart å trosse legenes spådommer.

På Sunnås sykehus trodde legene at han skulle bli lam fra livet og ned, men Olsen er en hardhaus og trente seg tilbake.

- Jeg var på sykehuset i et halvt år, og slet med mange plager etter to kraftige hjerneslag. Jeg kan ikke drikke alkohol på grunn av dette, men har greid å trene meg opp igjen til å gå, sier han.


«Svinesund» sendes søndager kl. 18.00 på TV3.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.     


LES OGSÅ: - Svenske damer er billig og bra
[obj:media:8502]