- Bilen begynte å trille med en baby i baksetet

Den norske skuespilleren fryktet det verste, da hun glemte å sette på håndbrekket.

MARERITT: Henriette Steenstrup sier til Se og Hør at hun fryktet det verste da bilen hennes begynte å trille med en baby i baksetet, etter at hun hadde glemt å sette på håndbrekket. Foto: Thomas Horni / Seher.no
MARERITT: Henriette Steenstrup sier til Se og Hør at hun fryktet det verste da bilen hennes begynte å trille med en baby i baksetet, etter at hun hadde glemt å sette på håndbrekket. Foto: Thomas Horni / Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Nårje»-skuespilleren Henriette Steenstrup (37) og hennes ektemann Fridtjov Såheim kunne 25. november glede seg over å bli foreldre til sønnen Billy.

Til Seoghør avslører imidlertid Steenstrup at hun ikke bare har lystige minner knyttet til det å ha et lite barn.

En dag - som Steenstrup beskriver sist gang hun var skikkelig redd - gikk hun nemlig ut av en bil uten å sette på håndbrekket, samtidig som hun hadde en baby i baksetet.

- De tre sekundene da bilen trillet, og en god stund etterpå, gikk det mange fæle scenarier gjennom skallen min.

- Når brøt du loven sist?


– Det må jo ha vært den samme gangen. Det kan jo ikke være lov å glemme å sette på håndbrekket?

Steenstrup har fått mye oppmerksomhet for sine mange drøye kommentarer i komiserien «Nårje», hvor hun spiller blant annet mot Otto Jespersen, John Brungot og sin egen ektemann.

- Det plager meg ikke å være så drøy under opptak, det er først i ettertid jeg får angst - når TV 2 ringer meg tre måneder etter og spør om det er greit at de bruker det på nettsidene sine, har Henriette Steenstrup tidligere sagt til Dagbladet.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Var utrolig flau over henne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer