UVISS FRAMTID: Mammaen til «Skam»-skuespiller Herman Tømmeraas (til høyre) har skapt spekulasjoner blant fansen etter at hun publiserte et bilde av sønnen på Instagram. Tømmeraas spiller rollen som Penetrator-Chris i den populære serien. Foto: NRK
UVISS FRAMTID: Mammaen til «Skam»-skuespiller Herman Tømmeraas (til høyre) har skapt spekulasjoner blant fansen etter at hun publiserte et bilde av sønnen på Instagram. Tømmeraas spiller rollen som Penetrator-Chris i den populære serien. Foto: NRK Vis mer

«Skam» sesong 4:

Bildet til «Skam»-stjernas mor har satt igang ville spekulasjoner

Full forvirring rundt framtida til «Penetrator-Chris».

Publisert

På flere «Skam»-fora på Facebook spekuleres det i fremtiden til karakteren Penetrator-Chris, spilt av Herman Tømmeraas.

Bakgrunnen er at Tømmeraas' mor nylig publiserte et bilde på Instagram hvor hun avslører at sønnen nå skal i militæret.

Artikkelen fortsetter under.

Hjælp, snart militæret for førstefødten!! Hvor har årene blitt av??😩😘

Et bilde publisert av Runi Tømmeraas (@runitimber)

Det har blitt kjent at det er ventet en fjerde sesong av serien til våren, men fans frykter nå at militærtjenesten vil bety slutten for karakteren.På det danske «Skam»-forumet Kosegruppa DK uttrykker fans dyp fortvilelse over karakterens mulige exit.

Gråteemojis og knuste hjerter florerer i kommentarfeltet, samtidig som enkelte påpeker at man likevel ser mer av Tømmeraas gjennom Snapchat og Instagram enn hva man gjør i serien.

Hemmelighetsfull

Redaksjonssjef for «Skam», Håkon Moslet i NRK P3, ønsker ikke å avsløre om dette vil påvirke Tømmeraas' videre rolle i serien.

- Vi er vant til at skuespillerne i serien kombinerer sine roller med andre aktiviteter, og det er egentlig alt jeg har å si, uttaler Moslet.

Han vil heller ikke si noe om når vi får en eventuell oppklaring i spekulasjonene.

Dagbladet har ikke lykkes med å få kontakt med Tømmeraas selv. Skuespillerens far Bjørn Olav Tømmeraas ønsker ikke å kommentere saken overfor Dagbladet.

Stor norsk suksess

«Skam» er en norsk ungdomsserie produsert av NRK P3, og følger livet til en rekke ungdommer ved Hartvig Nissens skole i Oslo.

Gjennom sesongene får vi ta del i deres hverdagslige intriger som blant annet involverer komplisert kjærlighet, homofili og psykiske lidelser. Et innhold som viser seg å være så medrivende at sesong 3 har slått alle rekorder for nettseing for NRK.

Det har også blitt kjent at storsuksessen som har tatt både Norge og senere Sverige med storm også nå har truffet langt utover landegrensene våre.

Skam-jentene på rød løper etter å ha vunnet sin første Gullruten-pris med serien "SKAM". Fredrik Skavlan får også være med på noen bilder og han snakker om hvor tett han har fulgt serien helt fra starten av. Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer