Miley Cyrus:

Bildet til Miley får nettet til å koke

Delte kryptisk magebilde på Instagram.

GRAVID? Bildet som popstjernen Miley Cyrus delte på Instagram får fansen til å spekulere om stjernen er gravid. Foto: NTB Scanpix
GRAVID? Bildet som popstjernen Miley Cyrus delte på Instagram får fansen til å spekulere om stjernen er gravid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): Tidligere denne uken ble det kjent at stjerneparet Miley Cyrus (25) og Liam Hemsworth (27) skal være godt i gang med å bygge et barneværelse i millionvillaen til Miley i Nashcille Tennessee.

Ifølge en kilde Daily Mail har snakket med skal det være ingen tegn til at Miley er gravid ennå, men at hun gjerne ønsker det.

I forbindelse med høsttakkefest og Mileys egen bursdag, delte imidlertid den skandaleombruste popsangeren et bilde på Instagram som får fansen til å undre om hun faktisk er gravid.

- Snart er det bursdagstid. Gleder meg til en dag full av fylt kalkun og de som står meg nærmest, skriver Miley til bildet, med emneknaggen «VeganTurkeyBaby», hvor hun holder seg på en mulig gravidmage.

So close to b-day time! Stoked for a day full of Tofurkey & loved ones! Ain't it ironic? #VeganTurkeyBaby

Et innlegg delt av Miley Cyrus (@mileycyrus)

På kort tid hamret det inn med gratulasjoner og spekulasjoner om Mileys angivelige graviditet.

- Jepp! Jeg ser definitivt en mage. Gravid-kunngjøring?, kommenterte en ved navn Leslie.

- Er det noen andre som synes at hun ser gravid ut?, spør en annen.

- Gratulerer med dagen og god høsttakkefest. Er du gravid?, spør en ved navn Ramos.

Miley har foreløpig ikke svart på noen av spørsmålene vedrørende bildet.

Ifølge Daily Mail skal dagen tilbringes sammen med forloveden Liam og resten av familien.

- Giftet seg i hemmelighet

Miley og Liam møttes for første gang under innspillingen av «The Last Song» i 2009.

Paret forlovet seg i 2012, men gjorde det slutt året etter.

I perioden etter bruddet hadde Miley Cyrus flere romanser, både med gutter og jenter. I fjor fant duoen imidlertid tilbake til hverandre, og spekulasjonene om at duoen skal ha forlovet seg dukket raskt opp i amerikanske medier.

I januar gikk det rykter om at Miley og Liam hadde giftet seg i all hemmelighet på nyttårsaften.

Bryllupet har aldri blitt kommentert av duoen selv, og i sommer svirret ryktene nok en gang om at bryllupet mellom dem skal ha blitt flyttet til juli.

- Paret skal smis i hymens lenker i Las Vegas i juli. Akkurat nå er planen at det skal skje 4. juli, hvor familie og nære venner er invitert, fortalte en kilde til Daily Mail den gang.

Om duoen faktisk giftet seg i sommer er fremdeles ikke kjent, og verken Miley eller Liam har kommentert rykteflommen.

Kranglet om ekteskapskontrakt

Selv om kjærligheten mellom dem ser ut til å blomstre disse dager, har det likevel vært skjær i sjøen for det unge paret de siste månedene.

Saken fortsetter under.

GRÅTKVALT: Miley Cyrus filmet seg selv mens hun gråtkvalt snakket om presidentvalget som Donald Trump vant. Video: Twitter / Miley Cyrus via AP Vis mer

Mange stjerner velger å signere en ekteskapskontrakt før de gifter seg, for å beskytte formuene sine. Men da Miley ba Liam signere en, skal han ha flydd i flint.

- Det ble en eksplosiv krangel. Miley fortalte til vennene sine at Liam ble rasende. De skrek og gråt om hverandre, fortalte en kilde til OK! Australia tidligere i år.

- Hun trodde forholdet var over, la kilden til.

Miley og Liam uttalte seg heller ikke om den saken, men har den siste tiden delt flere bilder sammen på sosiale medier. Det kan dermed virke som at de to har kommet til enighet, og fortsatt er forlovet.

My little angel and I.

Et innlegg delt av Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

LES OGSÅ: Skuespillerparet flytter fra hverandre