Bildet som lyver

Jennifer Lopez og Marc Anthony blir tvunget til å jobbe tett med hverandre.

<strong>HÅND I HÅND:</strong> Marc Anthony og Jennifer Lopez ankom hånd i hånd da de to nylig promoterte deres nye felles reality-TV-show «Q'Viva!» i California. Foto: All Over Press
HÅND I HÅND: Marc Anthony og Jennifer Lopez ankom hånd i hånd da de to nylig promoterte deres nye felles reality-TV-show «Q'Viva!» i California. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I fjor ble det kjent at popdiva Jennifer Lopez (42) og smørsanger Marc Anthony (43) skulle skilles etter syv år som mann og kone.

Ryktene har lenge svirret om de to i løpet av høsten og vinteren har funnet tilbake til hverandre, men dette benekter de begge, ettersom Lopez har blitt sammen med Casper Smart (24) og Anthony nylig avslørte at han har funnet tonen med Shannon de Lima (24).

Selv om de to er skilt, har de fortsatt sitt profesjonelle samarbeid, dog under tvang. En millionkontrakt tvinger nemlig det en gang så lykkelige paret, å jobbe tett med hverandre.

Derfor ankom de to nylig en konferanse i anledning det nye reality-showet deres «Q'Viva!» hånd i hånd, med påklistrede TV-smil.

De to eksene har tvillingene Max og Emme (3).
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Kong Carl Gustaf klarte ikke legge bort mobiltelefonen under gudstjeneste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer