Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen:

Bildet skapte kaos: - Hva faen?

Isbil-video sørget for heftige gravidspekulasjoner. Selv ler Gjelsvik av situasjonen, og skylder på dårlig kroppsholdning.

SVARER PÅ RYKTENE: Dennis Poppe la ut en uskyldig video av samboeren Kristin Gjelsvik som venter på isbilen. Det skapte fullstendig kaos. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer
Publisert

Det oppsto et aldri så lite kaos i visse deler av sosiale medier tirsdag kveld, etter at realityprofil Dennis Poppe Thorsen (28) la ut et Instagram-innlegg av samboeren Kristin Gjelsvik (33) - mens hun ventet på isbilen.

Årsaken til oppstyret skyldtes Gjelsviks posering, der 33-åringen, iført løssittende klær og en lett svai i ryggen, lener armen mot magen.

Mer enn det skulle ikke til - for at flere følgere konkluderte at Gjelsvik og Poppe venter sitt andre barn. Fra før har de sønnen Falk (1) sammen, som kom til verden i april i fjor.

Nedringt

Kort tid etter at den aktuelle isbil-videoen ble delt på Instagram, eksploderte reaksjonene. Gjelsvik så seg til slutt nødt til å forklare hele situasjonen for følgerne sine, der hun avkrefter svangerskapet med en god porsjon humor.

KAOS: Dette bildet på Instagram-story satte fart på ryktene om at Kristin og Dennis ventet barn igjen. Foto: Skjermdump, gjengitt med tillatelse
KAOS: Dette bildet på Instagram-story satte fart på ryktene om at Kristin og Dennis ventet barn igjen. Foto: Skjermdump, gjengitt med tillatelse Vis mer

Overfor Se og Hør utdyper hun:

- Det er sjukt, for det ser faktisk ut som jeg er sju måneder på vei. Da jeg så videoen selv, tenkte jeg: «Hva i alle dager skjer her nå?». Jeg begynte nesten å tro på det selv, at jeg er gravid. «Er det noe jeg ikke har fått med meg? Hva faen», tenkte jeg.

Poppe Thorsen ble på sin side ringt ned av kompiser tirsdag kveld, som alle lurte på om han hadde glemt å fortelle «den store nyheten».

- Vi vurderte å fjerne hele videoen, men så innså vi at det ville være mye mer mistenkelig. Derfor lot vi den heller ligge. Jeg fikk totalt «lættis» av hele greia, ekte latterkrampe, og har ledd i snart et døgn, forteller Gjelsvik.

GRÅTER: Dennis Poppe, kjæresten til Kristin Gjelsvik, har klippet håret, og responsen ble ikke helt som forventet. Vis mer

Ikke snurt

Hun anslår å ha fått rundt tusen meldinger det siste døgnet, og slår simpelthen fast at hun bare hadde «skikkelig dårlig kroppsholdning».

- Er det greit at folk trodde du var gravid, når du ikke er det?

- Jeg tenker bare at jeg skjønner veldig godt, hvorfor de lurte. Jeg har den klassiske «gravidknekken», pluss at det å hvile hendene på magen er et klassisk tegn på bolle i ovnen, svarer hun, og fortsetter:

- Det er ikke noe jeg tar meg nær av, og jeg skjønner at det ble oppstandelse.

Vil ha flere barn

Da Se og Hør besøkte den lille familien på tre i fjor, var både Gjelsvik og Poppe Thorsen klare på at de ønsker å gi lille Falk søsken. Men det blir altså ikke riktig enda.

- Jeg har gitt uttrykk for at jeg vil ha flere barn, men det hadde vært altfor kjapt, hæ? Jeg orker ikke tanken på to så tette barn. Vi må ha større mellomrom, flirer hun.

Da paret i januar i fjor avslørte at de ventet sitt første barn sammen, var det ved å overraske «alle» på den røde løperen i forkant av Vixen-utdelinga. Neste gang de venter barn har de imidlertid ikke tenkt til å gjøre det på samme måte.

- Men det var jo litt artig da, sier Gjelsvik lurt.

ALENE: Kristin Gjelsvik og Dennis Poppe Thorsen kunne under Se og Hørs kjendisgalla fortelle at skal ha sin første barnefrie natt alene. Video: Christian Wehus Vis mer

LES OGSÅ: Avslører kjønnet på babyen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer