Martha Stewart:

Bildet setter internett på hodet

Den 78 år gamle tv-personligheten vedgår at Instagram-bildet hadde en seksuell framtoning.

SJOKKERER: Tv-personligheten Martha Stewart publiserte et vågalt bilde på Instagram. Nå innrømmer hun at det var en tørstefelle. Foto: NTB scanpix
SJOKKERER: Tv-personligheten Martha Stewart publiserte et vågalt bilde på Instagram. Nå innrømmer hun at det var en tørstefelle. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I forrige uke la Martha Stewart (78) ut et bilde på Instagram som fikk kommentarfeltet til å ryke. Med trutmunn, mysende øyne og et basseng i bakgrunnen poserte hun tett foran kameraet.

I bildeteksten forklarer hun hvilke vurderinger hun gjorde da hun fikk bassenget bygget for 30 år siden. Det er imidlertid ikke bassenget som får kommentarene til å renne over.

«Herregud, Martha med en tørstefelle, jeg elsker det», skriver designer Leah McSweeney.

Hun er ikke den eneste som bruker begrepet tørstefelle, som er et sexy bilde brukt for å få oppmerksomhet i sosiale medier. De fleste virker imidlertid å være imponert over Stewart, snarere enn å latterliggjøre henne.

VISER HUD: Artist Liam Payne og modell Stella Maxwell kaster klærne i ny video for Hugo Bodywear. Video: Instagram/@hugo_official Vis mer

Renner inn med komplimenter

Resten av kommentarfeltet er fylt av flammeemojier og komplimenter over hvor sexy 78-åringen er.

«Dette er det beste bildet jeg noensinne har sett på Instagram, Martha», skriver en.

«Jeg er fortsatt svak timer senere. Dette er innholdet vi aldri visste at vi trengte», skriver en annen.

Nå har Stewart selv svart på responsen, i et intervju med Entertainment Tonight. Da fortalte hun at hun ikke visste hva «tørstefelle» betydde. Da hun fikk forklaringen servert, svarte 78-åringen følgende:

- Det er definitivt en tørstefelle!

Hun forklarte også hva hun selv tenkte om det glamorøse bildet hun publiserte - at hun følte at hun så bra ut da hun kom ut av bassenget.

- Kameraet mitt var på bakvendt, du vet - selfiemodus, og jeg så så fin ut. Sola var på ansiktet mitt, og jeg tenkte «åh, det ser pent ut», så jeg tok bildet. Det så bra ut, forklarer hun.

NAKEN: Nylig publiserte den britiske modellen Naomi Campbell noen dristige bilder fra T-banen i New York. Vis mer

Utfordret til å røyke hasj

Også komiker Chelsea Handler (45) fikk med seg bildet, og lot seg inspirere til å ta et lignende.

«Jeg er her for å ta Martha Stewarts svømmetimer. Hvis jeg ser så bra ut når jeg er 78 bør jeg fortsatt ha et basseng å vise meg fram i», skriver hun under bildet.

Siden har de to avtalt å møtes over en hasjsigarett.

- Jeg tok Chelsea Handlers utfordring om å røyke en joint med henne. Jeg fortalte henne at jeg ikke har røyket hasj siden 60-tallet, så det er en ganske stor greie for meg, sier 78-åringen til nettstedet.

Dømt

Martha Stewart har lenge vært å anse som et av de største navnene i Hollywood, og kan se tilbake på en karriere som modell, businesskvinne, forfatter og tv-personlighet.

Hun er imidlertid kanskje vel så kjent som fengselsfugl.

I 2004 vekket hun nemlig oppsikt etter at hun ble dømt for innsidehandel. Der skal hun ha løyet til myndighetene om et salg av omlag 4000 aksjer i et bioteknologiselskap i 2001. Det måtte hun sone fem måneder i fengsel for, etterfulgt av fem måneder i husarrest.

I etterkant skal hun ha sett svært positivt på fengselsoppholdet.

«De siste fem månedene i Alderson, West Virginia har endret livet mitt. En dag håper jeg å kunne fortelle mer om hva som skjedde, de fantastiske menneskene jeg har møtt der og alt jeg har lært,» skrev livsstilsguruen på hjemmesiden sin den gang, og la til: «Borte bra, men hjemme best».

LES OGSÅ: Forelsket i 32 år yngre mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer