Kourtney Kardashian:

Bildet setter fart på ryktene

Realitystjernens flanellsskjorte har fått stor oppmerksomhet.

VEKKER OPPSIKT: Kourtney Kardashians Instagram-bilde har fått stor oppmerksomhet. Det er det én helt spesiell grunn til. Foto: NTB scanpix/ Instagram
VEKKER OPPSIKT: Kourtney Kardashians Instagram-bilde har fått stor oppmerksomhet. Det er det én helt spesiell grunn til. Foto: NTB scanpix/ Instagram Vis mer
Publisert

Etter flere måneder i isolasjon i sine egne luksushjem i California, kan det se ut som at Kardashian-familien har fått nok av hjemmetilværelsen. Heldigvis for dem har de flere enn ett hus å boltre seg i.

Familien har blant annet feriehus i Palm Springs, og nylig ble det kjent at Kylie Jenner (22) hadde kjøpt seg nok en luksusvilla i et av Los Angeles' dyreste strøk. I helgen hadde de derimot tatt turen enda lenger, til Wyoming, der Kim Kardashian (39) og Kanye West (43) eier en millionranch.

Ifølge Us Weekly har Kim og Kanye, sammen med deres fire barn, hatt besøk av ovennevnte Kylie og datteren Stormi (2). Også Khloé Kardashian (35) og datteren True (2) var med i reisefølget. Magasinet skriver at også Kris Jenner (64) skal ha tatt turen, sammen med Kourtney Kardashian (41) og barna.

Også Kourtneys nysingle ekskjæreste Scott Disick (37) skal ha vært til stede.

Internett tar fyr

Selv om det ikke er uvanlig at nevnte Scott tar del i familiens samlinger og turer, mener flere fans at det nå er grunnlag for å tro at det har gjenoppstått romantiske gnister mellom det tidligere paret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer