Kourtney Kardashian:

Bildet setter fart på ryktene

Realitystjernens flanellsskjorte har fått stor oppmerksomhet.

VEKKER OPPSIKT: Kourtney Kardashians Instagram-bilde har fått stor oppmerksomhet. Det er det én helt spesiell grunn til. Foto: NTB scanpix/ Instagram
VEKKER OPPSIKT: Kourtney Kardashians Instagram-bilde har fått stor oppmerksomhet. Det er det én helt spesiell grunn til. Foto: NTB scanpix/ Instagram Vis mer
Publisert

Etter flere måneder i isolasjon i sine egne luksushjem i California, kan det se ut som at Kardashian-familien har fått nok av hjemmetilværelsen. Heldigvis for dem har de flere enn ett hus å boltre seg i.

Familien har blant annet feriehus i Palm Springs, og nylig ble det kjent at Kylie Jenner (22) hadde kjøpt seg nok en luksusvilla i et av Los Angeles' dyreste strøk. I helgen hadde de derimot tatt turen enda lenger, til Wyoming, der Kim Kardashian (39) og Kanye West (43) eier en millionranch.

Ifølge Us Weekly har Kim og Kanye, sammen med deres fire barn, hatt besøk av ovennevnte Kylie og datteren Stormi (2). Også Khloé Kardashian (35) og datteren True (2) var med i reisefølget. Magasinet skriver at også Kris Jenner (64) skal ha tatt turen, sammen med Kourtney Kardashian (41) og barna.

Også Kourtneys nysingle ekskjæreste Scott Disick (37) skal ha vært til stede.

BRÅKMAKER: Scott Disick åpner om om fortiden sin til sin tidligere kjæreste, Kourtney Kardashian, i serien «Flip It Like Disick». Video: E! Vis mer

Internett tar fyr

Selv om det ikke er uvanlig at nevnte Scott tar del i familiens samlinger og turer, mener flere fans at det nå er grunnlag for å tro at det har gjenoppstått romantiske gnister mellom det tidligere paret.

Slike rykter har dukket opp jevnt og trutt siden bruddet i 2015, men har tidligere ikke hatt mye hold, mye fordi han inntil nylig datet modellen Sofia Richie (21).

Mye av grunnen til at folk nå tror at 37-åringen kanskje har gått tilbake til Kourtney etter bruddet, er begrunnet i én enkel detalj - tatt ut av et bilde realitystjernen i helgen delte på Instagram.

Se dette innlegget på Instagram

mornin’ 🍼

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

På bildet ser man 41-åringen holde et lam, iført løse dongeribukser og en flanellsskjorte. Selv om det hele ser nok så uskyldig ut, har flanellsskjorten nærmest satt fyr på internett etter at en fan repostet bildet på sin bruker - og viste til et bilde av Scott iført en identisk skjorte.

- Kourtney har faktisk på seg Scotts flanellsskjorte!, skriver fanbrukeren til bildet.

Flere har også lagt igjen en kommentar, der mange virker overbeviste om at de to nå har funnet tilbake til hverandre.

- Ok, dette skjedde raskere enn jeg så for meg. De har virkelig funnet tilbake til hverandre, hvis hun bruker skjorten hans, har en kommentert.

- Okei shit, men hvem ønsker vel ikke å se dem sammen igjen, har en annen skrevet.

- Jeg er så glad på deres vegne, skriver en tredje.

Ukjent grunn

Da det i midten av mai ble kjent at Scott og Sofia Richie hadde gått hver til sitt etter om lag tre år som kjærester, hadde 37-åringen akkurat sjekket ut fra en rehabiliteringsklinikk i Colorado i USA, for å behandle smertene og sorgen etter foreldrenes bortgang for noen år tilbake.

Det gikk ikke mange ukene før det ble kjent at han ønsket en pause i forholdet, før det til slutt ble kjent at paret hadde brutt med hverandre.

KRANGLER: I ukens episode av «Keeping Up with the Kardashians» blir det opphetet stemning når Kris Jenners kjæreste, Corey Gamble, og Scott Disick snakker om barneoppdragelse. Video: TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Duoen har så langt ikke uttalt seg om bruddet selv, men en kilde nær paret bekreftet bruddet overfor Us Weekly. Det skjedde en uke etter at pausen ble forklart med at Scott trengte tid til å samle seg.

Grunnen bak bruddet er ikke kjent, men det har i ettertid blitt hevdet at det er hans følelser for Kourtney som ødela forholdet med Sofia.

- Scott kommer alltid til å være forelsket i Kourtney, og det er noe Sofia måtte innse allerede før hun involverte seg seriøst med ham, fortalte en kilde til US Weekly, og fortsatte:

- Dette har pågått lenge. Det ble bare mer synlig at familien hans er høyere prioritert enn henne, og at de alltid kommer til å være hovedfokuset hans over alt og alle andre.

TREKANTDRAMA: Det uvanlige forholdet til Kourtney Kardashian, Scott Disick og Sofia Richie diskuteres heftig innad i Kardashian-familien. Vis mer

Dro på ferie etter bruddet

Før Kourtney og Scott dro sammen til Wyoming, skal de også ha dratt på ferie med sine tre barn - Mason (10), Penelope (7) og Reign (5) - til Utah. Dette skal ha vært i Scotts regi, i anledning hans 37-årsdag.

Der bodde de på eksklusive Amangiri Resort, og dagene ble brukt til hesteridning og besøk til innsjøen Lake Powell, ifølge bildene duoen har postet på sosiale medier.

Se dette innlegget på Instagram

western

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

Se dette innlegget på Instagram

Little water never hurt nobody

Et innlegg delt av Scott Disick (@letthelordbewithyou)

- Kourtney og Scott hadde det så gøy sammen med ungene i Utah, og barna vil at de skal ha flere familieturer oftere. Scott er utrolig glad for at han og Kourtney går godt overens og at alt er så lettvint med henne. Det er merkelig for alle andre, men ikke for dem. De er som to bestevenner, fortalte en kilde til Us Weekly.

LES OGSÅ: - Kunne ikke sove eller snakke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer