SKJULT DETALJ: Ser du hva fansen reagerer på i denne skjermdumpen fra musikkvideoen?
SKJULT DETALJ: Ser du hva fansen reagerer på i denne skjermdumpen fra musikkvideoen?Vis mer

Selena Gomez og Taylor Swift:

Bildet i bakgrunnen får ryktene til å svirre

Diskusjonen raser blant Selena Gomez-fansen.

(Seoghør.no): I juni slapp popstjernen Selena Gomez (24) musikkvideoen til sin nyeste singel «Bad Liars».

Det er imidlertid ikke sangen som har vekket mest oppmerksomhet, men én helt spesiell scene i musikkvideoen.

Fans verden over er nemlig overbevist om at Taylor Swift (27), som er en god venninne av Selena, dukker opp i videoen.

Mot slutten av videoen, som fokuserer på 70-tallet, kommer hun hjem og begynner å danse inne på jenterommet sitt som er dekket med plakater.

Når stjernen synger «Oh, I´m trying/Not to think about you», panerer kameraet over hennes gammeldagse rom, og seerne får se hva som henger på veggene.

Det er da fansen ser et porterett av en jente som ligner på Taylor Swift, ifølge US Magazine.

Plakaten er opprinnelig en filmplakat fra filmen «Charlie´s Angels», men flere mener hovedkarakteren, Farrah Fawcett, har blitt klippet ut og erstattet med Taylor Swifts ansikt.

- Spiller hjernen min spill med meg eller er det Taylor Swift, skriver @Plaid_ShirtDays på twitter.

En annen fan skriver følgende: «Jeg elsker hvordan Selena fikk klippet inn Taylor i videoen hennes, deres vennskap er fantastisk, skriver @chynnaaaa17 og la ved emnetaggen #BadLiarVideo

Selena Gomez eller Taylor Swift har enda ikke kommentert rykteflommen.

Taylor hjalp henne gjennom kjærlighetssorgen

I tre år var Selena Gomez kjæreste med Justin Bieber (23).

En hel verden fulgte hvert eneste steg de to unge popstjernene tok, og fikk med seg alle opp- og nedturene duoen gikk gjennom.

GOD STØTTE: Taylor Swift og Selena Gomez har vært venner i en årrekke, og Taylor har hjulpet Selena gjennom flere vonde kjærlighetsbrudd. Her er de sammen i 2011. Foto: AP
GOD STØTTE: Taylor Swift og Selena Gomez har vært venner i en årrekke, og Taylor har hjulpet Selena gjennom flere vonde kjærlighetsbrudd. Her er de sammen i 2011. Foto: AP Vis mer

Etter en rekke brudd og gjenforeninger ble det slutt for siste gang mellom dem i 2013.

- Jeg kan telle på en hånd hvilke mennesker jeg kan ringe og som vil være der for meg. Taylor er et av de fineste menneskene jeg vet om. Jeg var knust da det ble slutt med min første kjæreste, og da fløy hun dit jeg var for å gi meg hjemmelagede kaker og masse junk food, sa Selena ifølge nettsiden Contactmusic etter bruddet.

I 2014 slapp Selena låten «The Heart Wants What it Wants» som handler om kjærlighetssorgen hun slet med etter bruddet fra Justin.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆRE EKSER: Popstjernene Selena Gomez og Justin Bieber ble raskt medias yndlinger, og fansen sørget sammen med dem hver gang det ble slutt. Her er de sammen under Oscars Vanity Fair-feste i 2011. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE EKSER: Popstjernene Selena Gomez og Justin Bieber ble raskt medias yndlinger, og fansen sørget sammen med dem hver gang det ble slutt. Her er de sammen under Oscars Vanity Fair-feste i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forsvarte Taylor Swift

I fjor forsvarte Selena Gomez venninnen sin da Taylor Swift (26) og Kanye West (39) hadde en offentlig skandale. Forholdet mellom de to har nemlig vært anspent etter at han stormet scenen da hun mottok pris på MTV Video Music Awards.

STØTTER VENNINNEN: Selena Gomez (t.v) var blant kjendisene som reagerte på Twitter etter at feiden mellom Kanye West og Taylor Swift har eksalert de siste dagene. Foto: SipaUSA
STØTTER VENNINNEN: Selena Gomez (t.v) var blant kjendisene som reagerte på Twitter etter at feiden mellom Kanye West og Taylor Swift har eksalert de siste dagene. Foto: SipaUSA Vis mer

Men skandalen eskalerte i 2016 da han gikk til angrep på Swift på samme grunnlag i låta «Famous».

Den gang hevdet West at Swift hadde godkjent tekststrofene som omhandlet henne over telefonen, noe popstjernens talsperson avviste.

Det førte til en stor krangel offentlig hvor blant annet kona til Kanye, Kim Kardashian, slapp en video hvor Kanye snakket i telefon med Taylor, og hun godkjente strofene om henne i sangen.

Taylor selv tok til motmæle med et Instagram-innlegg der hun avviste på det kraftigste at hun godkjente det å bli omtalt som blant annet «bitch» i rapperens hitlåt.

- Hvor er videoen av Kanye som forteller meg at han skal kalle meg «den bitchen» i sangen hans? Den eksisterer ikke, for det skjedde aldri, skrev Swift i innlegget.

- Ikke kødd med mannen til Kim!

Etter at Kim Kardashian lekket videoene av telefonsamtalen, har flere kjendiser reagert på det sosiale mediumet Twitter.

Selv har Taylor Swift delt en tweet av det omtalte Instagram-innlegget sitt, sammen med følgende tekst:

- Det øyeblikket der Kanye West tar opp telefonsamtalen din i skjul, før Kim publiserer den på internett.

Khloé Kardashian (32), Kims yngre søster, har kommet til storesøsterens forsvar med følgende melding:

- Kim er en villmann! Ikke kødd med mannen hennes, kjære, skrev hun i en tweet.

LES OGSÅ: Nytt Instagram-bilde styrker kjæreste-ryktene