SUKSESS:, Miss California Carrie Prejean  (t.h.) kom på andre plass i årets "Miss USA"-konkurranse, men nå trues plassen av toppløsbilder fra fortiden. Her jubler hun sammen med årets Miss USA Carolina Kristen Dalton. Foto: AP
SUKSESS:, Miss California Carrie Prejean (t.h.) kom på andre plass i årets "Miss USA"-konkurranse, men nå trues plassen av toppløsbilder fra fortiden. Her jubler hun sammen med årets Miss USA Carolina Kristen Dalton. Foto: APVis mer

- Bildet er manipulert

Skandale-missen slår tilbake.

SEHER.NO: Modellen Carrie Prejean (21) har blitt en heltinne blant mange kristenkonservative i USA etter at hun tok avstand fra homoekteskap i "Miss USA"-finalen.

Men de siste dagene har hennes nye stjernestatus stått i fare etter at flere nettsteder har publisert toppløsbilder av den blonde skjønnheten.

Ifølge reglene i "Miss USA"-konkurransen - hvor Carrie havnet på andreplass - har nemlig deltakerne ikke lov til å bli avbildet helt eller delvis nakne.

Men Carrie gir seg ikke uten kamp.

Nå truer hun nettstedet Thedirty.com - som var et av de første til å legge ut bildene - med rettssak hvis de ikke fjerner toppløsfotografiene.

Carries advokater hevder det ene bildet er kraftig manipulert, mens det andre ble tatt da hun var under 18 år.

- Et av bildene ble tatt mens hun var 17 og ikke var istand til å gi tillatelse til det. Det andre bildet er ikke et fotografi. Det er en elektronisk manipulasjon og skapt uten at hun har gitt noen lov til det, skriver advokatene i brevet til Thedirty.com.

Men nettstedet nekter imidlertid å bøye seg for truslene om represalier.

- Din klients PR-rettigheter er underlegne folkets rett til å vurdere og diskutere Prejeans handlinger og synspunkter. Dette er ikke noe som krever din klients tillatelse, skriver de i sin kontante tilbakemelding.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Madonna slaktes for gallaantrekk