Tiffany Trump:

Bildet av Trumps datter «alene» på motevisning gikk verden rundt. Dette er hva som egentlig skjedde

Kvinnen bak bildet forklarer.

HENGT UT: Det ble hevdet at «ingen» ville sitte ved siden av Tiffany Trump (23) under en motevisning i New York mandag. Sannheten er litt annerledes. Her avbildet med kompisen Andrew Warren. Foto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB Scanpix
HENGT UT: Det ble hevdet at «ingen» ville sitte ved siden av Tiffany Trump (23) under en motevisning i New York mandag. Sannheten er litt annerledes. Her avbildet med kompisen Andrew Warren. Foto: Charles Sykes / Invision / AP / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hun kan i grunn skylde seg sjøl for oppstyret, tidligere motespaltist Christina Binkley.

Hun er kvinnen som tidligere i uka tvitret flere bilder av Tiffany Trump (23), Donald Trumps yngste datter, som viste hvordan setet til venstre for 23-åringen sto ledig under en motevisning i New York.

Motespaltisten hevdet, som hun selv skrev til bildene, at ingen ville sitte ved siden av presidentdatteren.

Da tok det fullstendig av.

Endrer historien

New York Daily News var blant dem som dekket saken, og skrev om hvordan Trumps datter ble gitt «en kald skulder» av moteverdenen.

Ifølge vitner på stedet skal motefiffen ha gått langt for å unngå å sette seg ved siden av Tiffany Trump, noe Elle-redaktør Nikki Ogunnaike gikk god for på Twitter:

«Moteredaktørene flykter, de vil ikke sitte bak Tiffany Trump. Derfor er visningen en time forsinket», skrev hun.

Men skal vi tro Christina Binkley, som tidligere har skrevet for Wall Street Journal, stemmer ikke overskriftene helt overens med virkeligheten likevel.

Overfor nettstedet Refinery29 forklarer hun, uten å vise tegn til selvkritikk, at Tiffany bare ble sittende alene i noen minutter.

- Det var to personer som flyttet seg fordi de syntes det var ukomfortabelt å sitte der, men plassen ble tatt like etterpå, forteller hun.

- En tenåring

Binkley forklarer at det oppsto logistikkproblemer da noen familiemedlemmer av designeren, Philipp Plein, skulle dyttes inn på samme rad.

- Dermed måtte mange flytte på seg. Nå har bildene mine endt opp som en slags myteomspunnet historie om hvordan Tiffany Trump ble sittende alene - som en omvendt stollek, forteller Binkley.

Den aller største støtten kom fra uventet hold, fra tidligere uttalt Trump-motstander Whoopi Goldberg.

- Vet du hva, Tiffany, jeg skal på flere av showene. Jeg aner ikke hva som kommer til å skje, men jeg kommer til å sitte ved siden av deg. For dette handler ikke om politikk. Du er her for å se på mote, sa Goldberg i ABC-programmet The View.

Presidentdatteren hadde åpenbart fått med seg debatten og spekulasjonene, og svarte på Twitter.

- Takk, Whoopi Goldberg. Jeg vil gjerne sitte sammen med deg! skrev hun.

Også motedesigneren kastet seg oppgitt inn i debatten.

- Tiffany Trump er ikke en politiker. Hun er en tenåring, sa Plein til TMZ.

Riktignok 23 år, men helt klart ung.

RASER: Under Donald Trumps pressekonferanse torsdag kveld fikk han nok av reporterne i salen. Video: AP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer