Fredrik Eklund fra «Million Dollar Listing»:

Bildet av babyene får fansen til å sperre opp øynene

Kjendismegleren Fredrik Eklund fra «Million Dollar Listing» overrasket fansen på Instagram.

LIKHET: Fredrik Eklunds nye bilde av tvillingene Fredrick og Milla, vekker oppsikt blant fansen. Foto: Skjermdump Instagram, Shutterstock
LIKHET: Fredrik Eklunds nye bilde av tvillingene Fredrick og Milla, vekker oppsikt blant fansen. Foto: Skjermdump Instagram, Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I slutten av november kunne den svenske eiendomsmegleren Fredrik Eklund (40) bekrefte at han hadde blitt pappa for første gang, da han ønsket tvillingene Fredrick og Milla velkommen til verden.

Fredrik og ektemannen Derek Kaplan har tidligere vært åpne om problemene de har hatt på veien for å bli fedre, men kunne slippe jubelen løs for kort tid siden.

Nå har «Million Dollar Listing»-stjernen delt en rekke bilder av de ferske tvillingene, og forteller i bildeteksten at han er svært takknemlig for at det gikk denne gangen.

Det er imidlertid utseendet på de nyfødte tvillingene som får fansen til å sperre opp øynene. Flere skriver nemlig i kommentarfeltet at de ser store likheter mellom de to fedrene og barna.

- Gud så søte. Den lille gutten i grått er så lik din andre halvdel. Og den andre godingen ligner deg, skriver en følger på Instagram, ifølge svenske Expressen.

- Fredrick er mini-Derek og Milla er en mini-du. De er så søte, kommenterte en annen.

Saken fortsetter nedenfor.

Under bildet har Fredrik Eklund beskrevet lykken ved å endelig få bli far.

- Så fredfulle. Viklet inntil hverandre. De sovner vanligvis med nesen mot hverandre. Jeg sitter i flere timer, men det føles bare som minutter, skriver han og legger til at han ikke kan få nok av de to øyenstenene.

- Dere har allerede vendt opp og ned på alt for oss og blitt vårt nye midtpunkt. Den vanskelige reisen hit har vært så verdt det og alt skjer for en grunn. Takk gode Gud for at vi ikke ga opp! Jeg visste ikke at jeg kunne elske noen så mye, fortsetter han.

Mistet tvillinger

I 2015 ventet paret tvillinger for første gang, men lykken snudde fort for paret da de mistet sine ufødte tvillinger.

- Jeg er trist over å meddele at vi har hatt et mislykket svangerskap. Jeg har grått så mye at jeg ikke klarer å gråte mer. Vi ventet tvillinger, men det gjør vi ikke lenger, skrev han den gang på Facebook.

Paret har slitt i flere år med hendelsen. Fredrik har selv sagt at han har grått mang en tåre over det som ble en utrolig trist hendelse.

TV-STJERNER: Fredrik sammen med to av «Million Dollar Listing»-profilene, Luis D. Ortiz og Ryan Serhant. Foto: AFP
TV-STJERNER: Fredrik sammen med to av «Million Dollar Listing»-profilene, Luis D. Ortiz og Ryan Serhant. Foto: AFP Vis mer

Men i mai i år ble det kjent at gleden på ny var på deres side, og at paret var på god vei til å bli foreldre.

Og i august kunne paret dele gladnyheten om at de ikke bare venter ett, men to barn, under sesongavslutningen av «Million Dollar Listing New York», ifølge People. Senere delte også Fredrik nyheten på sin Instagram-profil.

- Vi har blitt velsignet to ganger - vi er seks måneder på vei med tvillinger, en gutt og en jente, skrev han under et bilde av seg og ektemannen.

Derek og Fredrik møtte hverandre i 2010 på Mykonos, og ble raskt forelsket. De giftet seg i 2013, etter at forlovelsen hadde funnet sted på Bora Bora en stund tidligere. Han fikk imidlertid ingen ring der og da, men valgte å si ja til Dereks romantiske ekteskapsforespørsel.

LES OGSÅ: Avslørte kjendis-pappaens babynyhet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer