Fredrik Eklund fra «Million Dollar Listing»:

Bildet av babyene får fansen til å sperre opp øynene

Kjendismegleren Fredrik Eklund fra «Million Dollar Listing» overrasket fansen på Instagram.

LIKHET: Fredrik Eklunds nye bilde av tvillingene Fredrick og Milla, vekker oppsikt blant fansen. Foto: Skjermdump Instagram, Shutterstock
LIKHET: Fredrik Eklunds nye bilde av tvillingene Fredrick og Milla, vekker oppsikt blant fansen. Foto: Skjermdump Instagram, Shutterstock Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): I slutten av november kunne den svenske eiendomsmegleren Fredrik Eklund (40) bekrefte at han hadde blitt pappa for første gang, da han ønsket tvillingene Fredrick og Milla velkommen til verden.

Fredrik og ektemannen Derek Kaplan har tidligere vært åpne om problemene de har hatt på veien for å bli fedre, men kunne slippe jubelen løs for kort tid siden.

Nå har «Million Dollar Listing»-stjernen delt en rekke bilder av de ferske tvillingene, og forteller i bildeteksten at han er svært takknemlig for at det gikk denne gangen.

Det er imidlertid utseendet på de nyfødte tvillingene som får fansen til å sperre opp øynene. Flere skriver nemlig i kommentarfeltet at de ser store likheter mellom de to fedrene og barna.

- Gud så søte. Den lille gutten i grått er så lik din andre halvdel. Og den andre godingen ligner deg, skriver en følger på Instagram, ifølge svenske Expressen.

- Fredrick er mini-Derek og Milla er en mini-du. De er så søte, kommenterte en annen.

Saken fortsetter nedenfor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer