Martin Ødegaard og Helene Spilling:

Bilder fjernet

NTB bekrefter at bildene har forsvunnet.

Flere spekulerer i om det er søt musikk mellom Helene Spilling og Martin Ødegaard. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Arsenal-kaptein Martin Ødegaard (24) og «Skal vi danse»-profil Helene Spilling (26) ble avbildet sammen på London Football Awards mandag.

Bildet ble tatt av Shutterstock og lagt ut i NTBs bildebase. Se og Hør og flere andre medier omtalte bildet tirsdag.

Nå er bildene av Ødegaard sammen med Spilling borte fra NTBs base. Det bekrefter visuell redaktør i NTB, Christina Dorthellinger til Dagbladet.

ROMANSE: Her avsløres Erling Braut Haalands flørt. Du kan lese hele saken her: https://www.seher.no/kjendis/haalands-flort-avslort/78236917 Reporter: Nora Skavhaug. FOTO: NTB, MEGA. VIDEO: Twitter/@SimonKrief/@niporwifi, Tiktok/@hmnieehl16 Vis mer

- Vi fikk en slettemelding fra Shutterstock i går kveld. Det får man ofte, da er det alltid i 99,999 prosent knyttet til rettigheter, og det er det i dette tilfellet. Så lenge vi ikke har rettighetene til bildene må vi enten legge de skjult eller slette, sier Dorthellinger til Dagbladet.

Hun forteller at det kan være forskjellige årsaker til feilen som har skjedd.

- Det kan være at fotografen ikke hadde rettighetene, eller at man ikke hadde rettighetene til å ta de ut på denne måten, fortsetter NTB-redaktøren.

Ødegaard ble kåret til årets spiller i London på prisgallaen. Etterpå poserte han for fotografene med pokalen, på flere av disse bildene var Spilling med. De norske kjendisene holdt rundt hverandre foran fotografene.

STOR STAS: Tone Damli tenkte hun skulle la Martin Ødegaard få være i fred. Ødegaard selv hadde andre planer. Video: Rødt Kort. Vis mer

Dagbladet har spurt Ødegaards agent Bjørn Tore Kvarme om han eller Ødegaard ønsker å kommentere bildene. Han har ikke svart på henvendelsen.

Helene Spilling har heller ikke besvart Dagbladets henvendelser.

LES OGSÅ: Ble sjekket opp av fotballstjerne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer