Jennifer Aniston og Harry Styles:

Bilder av stjernene tar av på nettet

- Kall meg Harriet Styles.

TWINNING: Jennifer Aniston og Harry Styles kopierer hverandres stil. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
TWINNING: Jennifer Aniston og Harry Styles kopierer hverandres stil. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Hva har Jennifer Aniston (52) og Harry Styles (27) til felles utenom å være to av Hollywoods mest populære stjerner? Samme smak innen mote.

Fans gikk nylig av skaftet da de oppdaget at duoen har stilt opp i nøyaktig samme Gucci-dress med bare noen måneders mellomrom, og nå florer bilder av dem i samme antrekk på nettet.

«Det beste jeg har sett»

Det var den tidligere «One Direction»-stjernen som først stilte i den 70-tallsinspirerte brune, orange og hvite dressen under Brit Awards i mai.

Styles er ambassadør for luksusmerket og strålte på den røde løperen med en veske i den ene hånden og prisen for «Beste britiske single» for låten «Watermelon Sugar» i den andre.

Denne uka dukket også «Friends»-stjernen opp i prikk lik Gucci-dress i anledning et fotoshoot for InStyle magazines september-utgave hvor 52-åringen pryder forsiden.

Inne i bladet er Aniston kledd opp i flere ulike designermerker som blant annet Michael Kors, Saint Laurent og Chloé, men det var altså Gucci-dressen som fanget fansens oppmerksomhet.

På twitter har bildene tatt av og fansen elsker at stjernene bruker samme antrekk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.