Jennifer Aniston og Harry Styles:

Bilder av stjernene tar av på nettet

- Kall meg Harriet Styles.

TWINNING: Jennifer Aniston og Harry Styles kopierer hverandres stil. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
TWINNING: Jennifer Aniston og Harry Styles kopierer hverandres stil. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Hva har Jennifer Aniston (52) og Harry Styles (27) til felles utenom å være to av Hollywoods mest populære stjerner? Samme smak innen mote.

Fans gikk nylig av skaftet da de oppdaget at duoen har stilt opp i nøyaktig samme Gucci-dress med bare noen måneders mellomrom, og nå florer bilder av dem i samme antrekk på nettet.

«Det beste jeg har sett»

Det var den tidligere «One Direction»-stjernen som først stilte i den 70-tallsinspirerte brune, orange og hvite dressen under Brit Awards i mai.

Styles er ambassadør for luksusmerket og strålte på den røde løperen med en veske i den ene hånden og prisen for «Beste britiske single» for låten «Watermelon Sugar» i den andre.

LIK: Dette er Tiktok-brukeren, Lisa Tranel. Hun går viralt fordi hun er svært lik Jennifer Aniston. Vis mer

Denne uka dukket også «Friends»-stjernen opp i prikk lik Gucci-dress i anledning et fotoshoot for InStyle magazines september-utgave hvor 52-åringen pryder forsiden.

Inne i bladet er Aniston kledd opp i flere ulike designermerker som blant annet Michael Kors, Saint Laurent og Chloé, men det var altså Gucci-dressen som fanget fansens oppmerksomhet.

På twitter har bildene tatt av og fansen elsker at stjernene bruker samme antrekk.

- Jennifer Aniston og Harry Styles som matcher er det beste jeg noen gang har sett, jubler en bruker, ifølge Page Six.

- Harry har sagt at Jennifer Aniston var den første kjendisen han forelsket seg i, så jeg vedder for at han elsker dette, deler en annen, og refererer til et intervju Styles gjorde med Ellen DeGeneres i fjor hvor han kom med avsløringen.

Det tok ikke lang tid før Aniston fikk med seg hysteriet og kastet seg på ballen. Onsdag postet hun nemlig bildet på sin egen Instagram-story med følgende kommentar:

«Bare kall meg Harriet Styles».

Dette er ikke første gang duoen har rocket samme stil. Selv om Styles var først ute i Gucci-dressen, så har han tidligere kopiert looken til den 25 år eldre stjernen.

I oktober i fjor ble artisten nemlig avbildet i samme «Save the Drama for Your Mama»-t-skjorte som skuespilleren hadde på seg i en episode av sesong 10 av «Friends».

LES OGSÅ: - Hun vil ha barnebarn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer