Bildene vist fra scenen

Svært private bilder er på avveie! En komiker har nå vist dem frem - fra scenen!

OPPLEVER MARERITTET: Kåre Conradis mobiltelefon ble stjålet i sommer. Nå blir bilder av ham og samboeren Marian Aas Hansen spredd på nettet. Foto: Morten Krogh
OPPLEVER MARERITTET: Kåre Conradis mobiltelefon ble stjålet i sommer. Nå blir bilder av ham og samboeren Marian Aas Hansen spredd på nettet. Foto: Morten Krogh Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Komiker Ørjan Burøe har ifølge VG vist frem et svært privat bilde av Kåre Conradi på scenen. Opptrinnet skjedde på Latte på Aker Brygge. Der er Burøe konferansier med det å kommentere aktuelle saker som oppgave.

Viste frem Conradi fra scenen!

SEHER.NO: - Dette er ikke å distribuere bildene. Jeg viste det frem på scenen og kastet det etterpå, sier Burøe til VG. Jusprofessor Jon Bing mener imidlertid at Burøe har forbrutt seg:

- Å vise et privat bilde for publikum er offentliggjøring. Det er det ingen tvil om. Det kalles offentlig visning, sier Bing til avisa. Informasjonssjeg Ove Skåra i Datatilsynet er enig med Bing og oppfordrer Conradi til å politianmelde saken

Skuespilleren Kåre Conradi (34) og samboeren Marian Aas Hansen (30) opplever nå alle kjendisers mareritt.

Svært private bilder, som tilsynelatende er tatt med Conradis mobilkamera, spres nå via mail og mobil.

- Dette er tøysebilder, til privat bruk. Og: De er stjålet, sier Conradi i en knapp kommentar til VG.

Samboer Marian Aas Hansen bekrefter på spørsmål fra avisen at hun er sint:

- Ja, du kan jo selv tenke deg hvordan dette oppleves. Utover det har jeg ingen kommentar.

Manager Jan Sollesnes i HiHat Managent truer med rettslig etterspill dersom noen publiserer  bildene.

"Mobiltelefonen til Kåre Conradi med innhold av private bilder ble stjålet i sommer. Vi er kjent med at flere av disse fotoene sirkulerer på nettet. Offentliggjøring av disse bildene er åpenbart ulovlig, og enhver videre publisering vil bli rettslig forfulgt", skriver Jan Sollesnes i HiHat management i en e-post til Se og Hør.


Conradi er en av Norges mest populære skuespillere, og er nær venn blant annet at Märtha Louise og Ari Behn. Han var også Behns forlover under bryllupet i Trondheim i 2002.
Conradi er nå aktuell i teaterstykket "Stones in his Pockets" på Chat Noir i Oslo.


LES OGSÅ: Danse-Tone raser mot snikbilder


Også internasjonale kjendiser er blitt offer for slike tyverier. Britney Spears, Paris Hilton og Colin Farrell har alle opplevd at bilder og videoer blir stjålet, og senere spredd eller solgt.

- Det er relativt utbredt at det kommer fram bilder som motivet ikke ønsker spredd - og det er gjerne bilder med pornografisk innhold som er mest dominerende i slike tilfeller, forteller informatikkprofessor Morten Dæhlen ved Universitetet i Oslo til VG.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer