IKKE BARE SØTT: Under bildet til venstre skrev Justin Theroux en emneknagg til Selena Gomez på sin Instagram. Amerikanske magasiner mener nå at flørtingen hans skal ha irritert Jennifer grenseløst. Foto: Instagram / NTB Scanpix
IKKE BARE SØTT: Under bildet til venstre skrev Justin Theroux en emneknagg til Selena Gomez på sin Instagram. Amerikanske magasiner mener nå at flørtingen hans skal ha irritert Jennifer grenseløst. Foto: Instagram / NTB ScanpixVis mer

Jennifer Aniston og Justin Theroux:

Bildene som setter fart på utroskapsryktene

Bilder Justin Theroux har lagt ut på Instagram har satt i gang spekulasjoner rundt bruddet.

(Se og Hør): Det har vært stille fra både Jennifer Aniston (49) og Justin Theroux (46) etter at det ble offentlig kjent at de skal skilles. Paret var gift i under tre år.

I forbindelse med bruddet kom det frem at hovedårsaken skulle være at de to ville leve i forskjellige byer.

Justin foretrekker New York, mens Jennifer trives best i Los Angeles med alle vennene sine rundt seg.

Men denne uken skriver flere amerikanske magasiner at årsaken til bruddet skal ha bunnet i andre ting.

Flørtet med Selena Gomez

I Life & Style legges det vekt på at Justin ventet i to uker etter bruddet med å legge ut et nytt bilde på Instagram, og da han først gjorde det, var det med emneknaggen Selena Gomez (25).

Saken fortsetter nedenfor.

Innlegget var for å promotere en god sak, for dyrebeskyttelsen i Texas, men reaksjonene lot ikke vente på seg da han nevnte Jennifers unge venninne Selena Gomez i innlegget.

Magasinet vektlegger at Selena er lykkelig med en annen Justin (Bieber) for tiden, men at det var dårlig smak av Jennifers eks å navne den unge venninnen.

Spesielt siden flere kilder, ifølge magasinet, har uttalt at Justin har vært svært flørtete med andre kvinner under tiden han var sammen med Jennifer. Han skal også ha vært flørtete med Selena.

Det sies også at Justin skal ha likt å tilbringe tid alene i sin leilighet i New York, langt borte fra Jennifer - og at han ofte har flørtet med hennes venninner.

En kilde hevder til magasinet at forholdet deres var dysfunksjonelt helt fra starten av.

Søkte trøst hos venninner

«Friends»-stjernen skal ved flere anledninger ha kjørt hjem til sin venninne Courtney Cox for å få trøst, og flørtingen med andre kvinner skal ha drevet henne til vanvidd til tider.

Under en etterfest på Golden Globes for et par år siden, skal Justin ha gitt Selena så mange komplimenter at hun rødmet. Det skal ha såret Jennifer spesielt mye siden hun og Selena lenge har vært gode venner.

Selena la ut dette bilde av henne og Jennifer for noen år siden, der hun skriver hvilken inspirasjon Jennifer har vært for henne:

Det har hele tiden virket som Justin og Jennifer har hatt et harmonisk og lykkelig forhold, og derfor kom det også som et sjokk på de fleste da ekteskapet så brått tok slutt.

Senest i fjor sommer la Justin ut et sjeldent privat øyeblikk av ham og Jennifer på sin Instagram. Det eneste han skrev til bildet var 🏹...❤️✌️

🏹...❤️✌️

A post shared by @ justintheroux on

En annen kvinne

Ifølge kilder skal de to ha blitt enige om å prøve å ha et langdistanseforhold der de bodde i hver sin by, men Jennifer skal ha klaget til venninner om at Justin ofte lovte å komme til Los Angeles, men at han avlyste i siste liten.

Magasinet hevder at Justin med flid har tatt på seg filmoppdrag i utlandet for å være langt borte fra sin kone.

I Star Magazine står det at en annen kvinne, rettere sagt fotografen Petra Collins (25), også kan ha vært en medvirkende årsak til bruddet.

@adamselman 🐾💦🤫 takeover by @petrafcollins 🦄

A post shared by @ justintheroux on

Justin la ut dette bilde sammen med Petra på sin egen Instagram kort tid før bruddet var offentlig - der hodene av de to er kuttet bort. Petra holder hånden over sitt egen mage med et tegnet bilde av en naken kvinnekropp.

Ville formidle nyheten selv

Siden «Friends»-debuten i 1994 har Jennifer Aniston vært en av de mest ettertraktede skuespillerne på markedet. 49-åringen er et lukrativt mål for amerikansk presse, som ifølge Jennifer selv gjerne utsetter henne og andre for fare i jakten på de perfekte bildene. Hun har tidligere rast mot mediene - om både rykter og hvordan kvinner behandles.

Det skal også være grunnen for at paret valgte å offentliggjøre skilsmissen selv.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men ryktebørsen kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket derfor å formidle sannheten selv, het det i uttalelsen.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt. Framfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, skrev de to.

Prøvde å redde forholdet

Jennifer og Justin skal ifølge Us Weekly lenge ha prøvd å redde ekteskapet, og paret valgte å reise på en siste ferie sammen til Cabo San Lucas i Mexico i begynnelsen av januar.

Paret skal ha tilbrakt tid i Mexico sammen med skuespiller Jason Bateman (49) og hans kone Amanda Anka (49).

- Jason Batemans kone overtalte Justin til å bli med til Cabo. Hun har vært megleren mellom paret de siste månedene, og har prøvd å få Justin og Jennifer til å samarbeide om problemene deres for å redde ekteskapet, forteller en kilde til nettstedet.

Kilden forklarer videre at paret reiste på den romantiske ferien for å være sammen med gode venner, og forhåpentligvis ha det gøy sammen og ordne opp i ekteskapsproblemene.