Zendaya Coleman og Jacob Elordi:

Bildene som fyrer opp under romanseryktene

«Euphoria»-stjernen ser ut til å ha funnet tonen med kollega.

KJÆRESTER?: Det har i flere måneder florert rykter rundt «Euphoria»-motspillerne Zendaya Coleman og Jacob Elordi. Foto: NTB scanpix
KJÆRESTER?: Det har i flere måneder florert rykter rundt «Euphoria»-motspillerne Zendaya Coleman og Jacob Elordi. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det har i flere måneder florert spekulasjoner om hvorvidt «Eurphoria»-stjernen Zendaya Coleman (23) og medskuespiller Jacob Elordi (22) har funnet kjærligheten eller ei.

Coleman og Elordi spiller sammen i den nevnte HBO-serien, henholdsvis som karakterene Rue Bennett og Nate Jacobs. Selv har de avkreftet at det dreier seg om et romantisk forhold.

PREMIERE: HBO har rullet ut sin nye ungdomsserie «Euphoria», og allerede i den første episoden blir seeren vitne til drøye scener. Vis mer

- Hun er som søsteren mi, fortalte Elordi til GQ Magazine i november.

Coleman på sin side omtalte 22-åringen som sin «bestevenn» i slutten av januar, i anledning American Australian Association Arts Awards i New York, ifølge E! News.

Kysset henne

Til tross for at begge to forsøker å få verden til å tro at de har satt hverandre i vennesonen, var det helt andre signaler de sendte da de mandag denne uken ble observert sammen i New York.

Ikke bare så de ut som veldig gode venner, men Elordi tok seg også tid til å gi Coleman et aldri så lite kyss på hodet da de satt og nøt hver sin smoothie. Øyeblikket ble selvsagt fanget av observante fotografer.

KYSS: Zendaya Coleman fikk et kyss på hodet av Jacob Elordi da de mandag ble sett sammen i New York. Foto: NTB scanpix
KYSS: Zendaya Coleman fikk et kyss på hodet av Jacob Elordi da de mandag ble sett sammen i New York. Foto: NTB scanpix Vis mer

Øyevitner forteller til E! News at paret så svært lykkelige ut der de spaserte gjennom byens gater sammen.

LYKKELIGE: Zendaya Coleman og Jacob Elordi ble også observert sammen tidligere samme dag. Foto: NTB scanpix
LYKKELIGE: Zendaya Coleman og Jacob Elordi ble også observert sammen tidligere samme dag. Foto: NTB scanpix Vis mer

- De gikk synkronisert og så glade ut sammen. Zendaya kunne ikke la være å bryte ut i et stort smil fra tid til annen. På slutten av daten praiet Jacob en drosje til dem og åpnet døren for henne. Hun hoppet inn og så på ham med et stort smil igjen, forteller øyevitnet til nettstedet.

ÅPNET DØREN: Jacob Elordi var gentleman og åpnet døren for Zendaya. Foto: NTB scanpix
ÅPNET DØREN: Jacob Elordi var gentleman og åpnet døren for Zendaya. Foto: NTB scanpix Vis mer

Modell og skuespiller

Zendaya Coleman ble for alvor kjent da hun inntok rollen som Rocky Blue i Disney-serien «Shake it up» sammen med Bella Thorne (22) i 2010. Siden har hun figurert i «Spider-Man: Far from Home» og «The Greatest Showman», hvor hun blant annet delte et kyss med Hollywood-kjekkas Zac Efron (32).

Elordi, på en annen side, har ikke landet de største rollene - foruten i «Euphoria», som har oppnådd stor suksess. Han har likevel fått mye oppmerksomhet for sitt ytre, og har blant annet vært modell for Calvin Klein.

For øyeblikket er det imidlertid deres roller i «Euphoria» som imponerer publikum. Serien skapte raskt overskrifter verden over da den ble sluppet i fjor, på grunn av sitt grensesprengende innhold.

«Skam» på speed

Sex, voldtekt, rus, vold og identitet står i sentrum av den kontroversielle serien, som kan omtales som en amerikanisert versjon av «Skam» på speed.

I en av de første episodene var det så mange peniser med at produksjonsselskapet så seg nødt til å kutte ned på antallet. Likevel førte det hele til braksuksess, og fikk nærmest enkelte av skuespillerne til å gå fra å være ukjente til å bli superstjerner på kort tid.

Blant dem finner man 21-årige Hunter Schafer fra Nord-Carolina i USA, som har gått ned catwalken for noen av verdens største motehus, men som ved tilfeldigheter entret en karriere innen skuespill.

USENSURERT: Den nye serien «Euphoria» hylles for å skille seg ut på flere områder. Vis mer

- Jeg ga det en sjanse, fordi jeg har alltid vært litt interessert i skuespill, men det var aldri noe jeg hadde planer om å ta seriøst. Så dro jeg mer og mer til audition-stedet, og fikk flere og flere manus, og det var da jeg begynte å forelske meg i karakteren min, sa hun til New York Times om rollen sin i «Euphoria».

I serien spiller hun karakteren Jules, en løssluppen, eksperimentell, sårbar og eksentrisk karakter. Schafer har i senere tid blitt hyllet for åpenheten rundt identiteten sin som transkjønnet.

LES OGSÅ: - Jeg var døende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer